Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Ιδρυμένη το 1996, η Co. ηλεκτρονικής τεχνολογίας Guangyuan (HK), ΕΠΕ είναι ένα ιδιωτικό εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην περιοχή Wanjiang της πόλης Dongguan στο δέλτα Zhujiang, με την κατάλληλη μεταφορά κοντά στο Νο 107 εθνικό αυτοκινητόδρομο και την πίστα αγώνων Guangshen.

Έχουμε καθιερώσει ένα σύστημα Ε&Α. Υποστηρίζεται από τους προηγμένους μηχανικούς και τους επαγγελματικούς εργαζομένους, οι οποίοι συμμετέχουν ιδιαίτερα στην έρευνα και την ανάπτυξη των μηχανημάτων της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος θέρμανσης επαγωγής μεσών ή υψηλής συχνότητας και ηλεκτρόλυσης και galvanization αναστροφέων υψηλής συχνότητας. Δεδομένου ότι ήμαστε κύριοι της ισχυρής ικανότητας ανάπτυξης τεχνικής, το εργοστάσιό μας έχει επιμείνει στην παραγωγή του νέου προϊόντος και της νέας τέχνης για να βεβαιώσει την κυριάρχη θέση μας στην τεχνική σε αυτόν τον τομέα.

Κάτω από την προσπάθεια αρκετών ετών, το εργοστάσιό μας έχει παραγάγει τη σειρά υψηλού - ποιοτικά προϊόντα στις διάφορες κατηγορίες. Μπορούμε επίσης αποκλειστικά να παραγάγουμε αυτά τα προϊόντα στην απαίτησή σας να συναντηθείτε εσείς χρειαζόμαστε. Ο εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής μεσών μας ή υψηλής συχνότητας παράγεται για τον ειδικό όρο τάσης μερικών χωρών. Για παράδειγμα, υπάρχει μονοφασικό 110V, τριφασικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής 220V για την Αμερική και την Ιαπωνία και τριφασικό 415V, εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής 440V για τέτοιες νοτιοδυτικές χώρες της Ασίας όπως της Μαλαισίας και την Ταϊλάνδη.

Το εργοστάσιό μας έχει ένα θρεπτικό δίκτυο διανομής. Τα προϊόντα μας παραδίδονται στην Αμερική, την Ευρώπη και τις νοτιοδυτικές περιοχές της Ασίας. Ενισχύσαμε επίσης πολλά γραφεία για να παρέχουμε τη γρήγορη και γρήγορη υπηρεσία στους καταναλωτές μας.

Στην αρχή του ιδρύματός μας, υποστηρίξαμε «την εργασία με τίμιο και την πίστωση, υπηρεσία για πάντα». Αυτό το σύνθημα έχει πληρώσει βαθειά στον πολιτισμό του εργοστασίου μας, που γίνεται η ψυχή της ανάπτυξης και της διαχείρισης. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ανάπτυξης, σταθερά θεωρείται ότι μια θαυμάσια υπηρεσία μεταπώλησης είναι η πέτρα βάσεων για την ύπαρξη μιας επιχείρησης. Επομένως, το εργοστάσιό μας παίρνει τη σκέψη «της δημιουργίας των τιμών για τα costumers» ως πυρήνα των στρατηγικών διαχείρισής μας.

Οι κινεζικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό και την πρόκληση από ολόκληρη τη σφαίρα. Το εργοστάσιό μας θα χρησιμοποιήσει τη προηγμένη τεχνολογία για να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία μεταπώλησης και για να βρεί μια κατάλληλη θέση στη διεθνή αγορά. Θα κρατήσουμε το πνεύμα επαγγελματικότερου, προηγμένος και perseverant για να ακολουθήσουμε την ευρεία εφαρμογή των προϊόντων μας στην αγορά. Θα ακολουθήσουμε επίσης την ομο-ανάπτυξη και την πρόοδο με τους προμηθευτές και τους καταναλωτές μας που στηρίζονται στην επαγγελματική τεχνολογία και τις καλές προσπάθειες συνεργασίας.

Ιστορία

Guangyuan Technology (HK) Electronics Co., Ltd.

HISTROY ΜΑΣ

 

ΣΤΆΔΙΟ από το 1996-2003 ΕΠΑΓΩΓΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ε&Α ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ

Η επιχείρηση που ιδρύεται, heatingmachines επαγωγής υψηλής συχνότητας βγαίνει, GY-15AB, GY-25AB, GY-30AB, GY-40AB, GY-60AB, GY-70AB.

 

Από το 2004-2008 ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ

Με βάση την υψηλής συχνότητας μηχανή, σύμφωνα με τις διαφορετικές διαδικασίες θέρμανσης των πελατών, έχουμε εισαγάγει συνεχώς τη μέση συχνότητα, έξοχος-ακουστικός, υπερβολικά υψηλός εξοπλισμός θέρμανσης συχνότητας, και έχουμε βελτιωθεί για την τάση των διαφορετικών χωρών.

Καθιερωμένο ξένο τμήμα πωλήσεων το 2008 και επιτυχώς καθιερωμένοι πράκτορες πωλήσεων σε πολλές εξόδους χωρών.

 

Από το 2009-2013 ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ

Στη συνεχή επέκταση των προτύπων εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής, προκειμένου να σταθεροποιηθεί καλύτερα η ποιότητα των προϊόντων, ένα ειδικό τμήμα επιθεώρησης καθιερώθηκε για να είναι αρμόδιο για την επιθεώρηση των εισερχόμενων υλικών και των ημιτελών προϊόντων, και ποικίλα όργανα επιθεώρησης προστέθηκαν στον καλύτερο έλεγχο τις παραμέτρους του εξοπλισμού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσαρμογής εξοπλισμού, η διαδικασία εξοπλισμού βελτιώνεται επίσης συνεχώς, και η ποιότητα των προϊόντων είναι καλύτερη και σταθερότερη.

 

Από το 2014-2018 ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ SEMI-AUTOMATION ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑΔΙΟ ΑΥΞΗΣΗΣ

Προκειμένου να ικανοποιηθούν καλύτερα οι ανάγκες των πελατών και να μειωθεί η εργασία, έχουμε εισαγάγει συνεχώς τον ημιαυτόματο και αυτόματο εξοπλισμό για τον εξοπλισμό θέρμανσης επαγωγής όπως η ανύψωση των πλατφορμών σφυρηλατημένων κομματιών, τον αυτόματο εξοπλισμό μετάδοσης, τα αποσβήνοντας εργαλεία μηχανών, και τις περιστροφικές πλατφόρμες, οι οποίοι είναι εύκολο να λειτουργηθούν και να κερδίσουν χρόνο και την προσπάθεια. Από τα πρώτα-πρώτα πρότυπα, η σειρά προϊόντων της GY έχει σπάσει μέσω περισσότερων από 100 προτύπων μέχρι στιγμής.

 

Από το 2019 - οι ΣΕΙΡΈΣ NOW DSP+FPGA ΒΓΑΊΝΟΥΝ

Οδηγημένη από τη διάφορη αυτοματοποίηση/τον έξυπνο εξοπλισμό, η GY ανταποκρίθηκε την αποστολή της και προώθησε επιτυχώς τον ευφυέστερο εξοπλισμό θέρμανσης όπως η πλήρης σειρά ψηφιακού ελέγχου DSP, η ελαφριά σειρά οθόνης αφής, και η φορητή ενσωματωμένη σειρά. Οι προμηθευτές παρέχουν τις επαγγελματικότερες και ακριβείς λύσεις και τα εξατομικευμένα υψηλής ποιότητας προϊόντα στο δρόμο της σημαντικής ανακάλυψης καινοτομίας, αλλαγής και μετασχηματισμού.

 

 

 

 

Υπηρεσία

ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ


Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή του εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής, η GY μπορεί να πραγματοποιήσει την παραγωγή του ειδικού εξοπλισμού εφαρμογής στους διαφορετικούς τομείς όπως η θέρμανση, η τήξη, η σφυρηλάτηση, η απόσβεση, η ανόπτηση, η μετρίαση και ένα ευρύ φάσμα των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος. Τα προϊόντα υπηρεσιών της επιχείρησης περιλαμβάνουν επίσης το δροσίζοντας εξοπλισμό, τη μέτρηση και τα συστήματα ελέγχου, και τον εξοπλισμό φόρτωσης και εκφόρτωσης.


Pre-sales, κάθε πρόγραμμα οργανώνουν μια επαγγελματική τεχνολογίας «1+ 1» ομάδα «πωλήσεων +» για να επικοινωνήσουν με το χρήστη σε βάθος, καταλάβετε πλήρως τις απαιτήσεις διαδικασίας, και αναπτύξτε από κοινού μια λύση με το χρήστη. Και κατάλληλα εξατομικευμένα προϊόντα


Στην πώληση, ο αρχικός «τρόπος σκέψης μετατροπής γωνίας», μετά από μια περιεκτική σε βάθος κατανόηση του πρώτου σταδίου, που αντικαθίσταται με τη θέση του χρήστη για να σκεφτεί για τη λύση, που χρησιμοποιεί τη συσσωρευμένη επαγγελματική πείρα για να διευθύνει τη δοκιμή πεδίων, πριν και μετά από τη σύγκριση διαδικασίας, και έντονα ενήμερος για τη διαδικασία. Συνεχίστε να βελτιώνετε το διάστημα και να προτείνετε τις λογικές λύσεις βελτίωσης


Η υπηρεσία μεταπωλήσεων, που χρησιμοποιεί το πρότυπο υπηρεσιών μεταπωλήσεων online+offline, συνδύασε με μοναδικό: η προσαρμογή, σχέδιο προσωποποίησε τα προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες πελατών και το ισόβιο σύστημα συντήρησης βύθιση: βαθιά να καταλάβει των απαιτήσεων διαδικασίας εργοταξίων, σχεδιάζει το βέλτιστο σχέδιο θέρμανσης, και πραγματικός αποκαταστήστε το περιβάλλον εφαρμογής, μειώστε το λάθος της σύστασης και της διαμόρφωσης εξοπλισμού δράση: κάνετε τα μορφωματικά υλικά καθοδήγησης σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες, ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει χωρίς έναν μηχανικό στη λειτουργία και τη χρήση του εξοπλισμού και της μετα-συντήρησης, και ο τεχνικός δεν μπορεί να είναι στην περιοχή. Είναι επίσης όπως την ύπαρξη στη σκηνή. Στην ανάπτυξη της επιχείρησης, σταθερά πιστεύουμε τόσο η καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιβίωσης της επιχείρησης, έτσι η επιχείρηση θεωρεί πάντα την έννοια «της δημιουργίας της αξίας για τους πελάτες» ως ύψιστη προτεραιότητα της επιχειρησιακής στρατηγικής της.


Η σφαιρική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων της GY εξυπηρετεί τον κόσμο. Η εκτενής υπηρεσία μεταπωλήσεών μας περιλαμβάνει επίσης την επιτόπια κατάρτιση και τα τεχνικά σεμινάρια, διαβουλεύσεις ανταλλακτικών και 24 ώρες την ημέρα, να παρέχει 365 μέρες το χρόνο σε σας μια τεχνική άμεση επικοινωνία διαβουλεύσεων. Εκτός από το πρόσφατα αγορασμένο πρόγραμμα εξοπλισμού, παρέχουμε επίσης στους πελάτες τις οικονομικές παλαιές υπηρεσίες βελτίωσης και μετασχηματισμού εξοπλισμού. Η μακρινή τηλεοπτική υπηρεσία μπορεί να παρέχει στους πελάτες τις άμεσες και στοχοθετημένες λύσεις εγκαίρως όταν αποτυγχάνει ο εξοπλισμός.

Η ομάδα μας

                                               Guangyuan Technology (HK) Electronics Co., Ltd.

Στην ανάπτυξη της επιχείρησης, σταθερά πιστεύουμε τόσο η καλή υπηρεσία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιβίωσης της επιχείρησης, έτσι η επιχείρηση θεωρεί πάντα την έννοια «της δημιουργίας της αξίας για τους πελάτες» ως ύψιστη προτεραιότητα της επιχειρησιακής στρατηγικής της. Έτσι η GY φέρνει το σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντο και την τεχνολογία μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα.

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Daisy
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)