Να στείλετε μήνυμα

Κατάρτιση χειριστών θέρμανσης επαγωγής

May 16, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κατάρτιση χειριστών θέρμανσης επαγωγής

Για τους νέους υπαλλήλους

 

Η κατάρτιση προσωπικού είναι επίσης μια βασική διαδικασία πριν από την επίσημη λειτουργία του νέου συστήματος θέρμανσης επαγωγής. Η GY προσφέρει τις σειρές μαθημάτων στους πελάτες για να πάρει αρχισμένη γρήγορα στα προϊόντα μας. Περιλαμβάνει την ουσιαστική κατάρτιση ασφάλειας, την απλή ανίχνευση μηχανικών βλαβών και την επεξεργασία, την παράδοση κανονισμού λειτουργίας και την απλή κατάρτιση συντήρησης. Μπορείτε να αποφασίσετε εάν για να κάνετε την κατάρτιση κατά τη διάρκεια της επιτόπιας επιθεώρησης σκοντάψτε ή εγκατάσταση. Επιπλέον, δίνουμε on-line να εκπαιδεύσουμε και να απαντήσουμε στις λειτουργία-σχετικές με τον ερωτήσεις για τους πελάτες μας.

 

Να πάρει έναν νέο υπάλληλο για να επιταχύνει επάνω μπορεί να είναι μια πρόκληση. Γίαυτό η GY προσφέρει την κατάρτιση για τη λειτουργία συστημάτων θέρμανσης επαγωγής για τα άτομα και τις μικρές ομάδες. Λάβετε τα χέρια στην κατάρτιση στις εγκαταστάσεις μας στην πόλη DongGuan, Κίνα.

 

Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν:

Πώς να ενεργοποιήσει ακίνδυνα το σύστημα.
Πώς στην οργάνωση για την καλύτερη παραγωγικότητα και την ομαλή λειτουργία.
Πώς να διατηρήσει το σύστημα για να αποτρέψει το δαπανηρό σπάσιμο κατεβάζει.


Τα προηγμένα μαθήματα περιλαμβάνουν:

Θεωρία σχεδίου πηνίων
Κατασκευή σπειρών θέρμανσης επαγωγής
Εάν ο νέος υπάλληλός σας χρειάζεται τη βασική ή προηγμένη κατάρτιση, μπορείτε να αποτρέψετε τον περιττούς χρόνο διακοπής, τους τραυματισμούς και την απογοήτευση με το σχεδιασμό της κατάρτισης χειριστών με τη GY. Μας ελάτε σε επαφή με για τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Daisy
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)