Να στείλετε μήνυμα

Ελαφριά αφής οθόνης μαλακή ενέργεια μηχανών θέρμανσης επαγωγής διακοπτών 20KHZ βιομηχανική - αποταμίευση

1 σύνολο
MOQ
negotiation
τιμή
Ελαφριά αφής οθόνης μαλακή ενέργεια μηχανών θέρμανσης επαγωγής διακοπτών 20KHZ βιομηχανική - αποταμίευση
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: μηχανή θερμικής επεξεργασίας επαγωγής
Συχνότητα: 5-20KHz
Δύναμη: 120kW
Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Επιτόπου υπηρεσία μηχανικού, Online υποστήριξη, τεχνική υποστήριξη βίντεο
Χρόνος εργασίας: Μη στάση, 24 ώρες την ημέρα
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Ενέργεια - αποταμίευση, ασφαλέστερη, αποδοτικότερη, περιβαλλοντικά,
Εφαρμογή: Συρρικνωθείτε τη συναρμολόγηση
Υψηλό φως:

20KHZ βιομηχανική μηχανή θέρμανσης επαγωγής

,

Μαλακή μηχανή θέρμανσης επαγωγής διακοπτών βιομηχανική

,

Ενέργεια - βιομηχανική θερμάστρα επαγωγής αποταμίευσης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE, FCC, SGS, ROHS
Αριθμό μοντέλου: Gyts-120AB
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα κιβώτια
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

120KW ελαφρύς μαλακός διακόπτης 5-20KHZ μηχανών θερμικής επεξεργασίας επαγωγής οθόνης αφής

 

 

Ελαφριά αφής οθόνης μαλακή ενέργεια μηχανών θέρμανσης επαγωγής διακοπτών 20KHZ βιομηχανική - αποταμίευση 0

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΑΓΩΓΗΣ

Η επαγωγή αρχίζει με μια σπείρα του αγώγιμου υλικού (παραδείγματος χάριν, χαλκός). Σαν τρέχουσες ροές μέσω της σπείρας, ένα μαγνητικό πεδίο σε και γύρω από τη σπείρα παράγεται. Η δυνατότητα του μαγνητικού πεδίου να γίνει η εργασία εξαρτάται από το σχέδιο σπειρών καθώς επίσης και το ποσό τρέχουσας ροής της σπείρας.

Η κατεύθυνση του μαγνητικού πεδίου εξαρτάται από την κατεύθυνση της τρέχουσας ροής, έτσι ένα εναλλασσόμενο ρεύμα μέσω της σπείρας θα οδηγήσει σε ένα μαγνητικό πεδίο που αλλάζει στην κατεύθυνση στο ίδιο ποσοστό με τη συχνότητα του εναλλασσόμενου ρεύματος. 60Hz το ρεύμα εναλλασσόμενου ρεύματος θα αναγκάσει το μαγνητικό πεδίο για να μεταστρέψει τις κατευθύνσεις 60 φορές το δευτερόλεπτο. 400kHz το ρεύμα εναλλασσόμενου ρεύματος θα αναγκάσει το μαγνητικό πεδίο για να μεταστρέψει 400.000 φορές το δευτερόλεπτο.

Όταν ένα αγώγιμο υλικό, ένα κομμάτι εργασίας, τοποθετείται σε ένα μεταβαλλόμενο μαγνητικό πεδίο (παραδείγματος χάριν, ένας τομέας που παράγεται με το εναλλασσόμενο ρεύμα), η τάση θα προκληθεί στο κομμάτι εργασίας (νόμος του Faraday). Η προκληθείσα τάση θα οδηγήσει στη ροή των ηλεκτρονίων: τρέχων! Η τρέχουσα ροή του κομματιού εργασίας θα ακολουθήσει την αντίθετη κατεύθυνση ως ρεύμα στη σπείρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ελέγξουμε τη συχνότητα του ρεύματος στο κομμάτι εργασίας με τον έλεγχο της συχνότητας του ρεύματος στη σπείρα.

Σαν τρέχουσες ροές μέσω ενός μέσου, θα υπάρξει κάποια αντίσταση στη μετακίνηση των ηλεκτρονίων. Αυτή η αντίσταση παρουσιάζει ως θερμότητα (η επίδραση θέρμανσης τζάουλ). Τα υλικά που είναι ανθεκτικότερα στη ροή των ηλεκτρονίων θα εκπέμψουν περισσότερη θερμότητα ως τρέχουσες ροές μέσω τους, αλλά είναι βεβαίως δυνατό να θερμάνουν τα ιδιαίτερα αγώγιμα υλικά (παραδείγματος χάριν, χαλκός) που χρησιμοποιούν ένα προκληθε'ν ρεύμα. Αυτό το φαινόμενο είναι κρίσιμο για την επαγωγική θέρμανση.

 

Ελαφριά αφής οθόνης μαλακή ενέργεια μηχανών θέρμανσης επαγωγής διακοπτών 20KHZ βιομηχανική - αποταμίευση 1

 

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ:

 

Πρότυπο Gyts-120AB (τριφασικό)
Δύναμη εργασίας 340V-430V
Μέγιστο ρεύμα εισαγωγής 150A
Δύναμη παραγωγής 120KW
Κυμαινόμενη συχνότητα 5-20KHZ
Ρεύμα παραγωγής 400-4000A
Το ποσοστό ροής δροσίζοντας νερού 0.08-0.16Mpa 12L/Min
Σημείο προστασίας θερμοκρασίας ύδατος 50C
Μέγεθος προϊόντων κεντρικός αγωγός: 770*550*1510MM
μετασχηματιστής: 950*420*770MM
Καθαρό βάρος κεντρικός αγωγός: 145kg
μετασχηματιστής: 108kg

 

 

Ελαφριά αφής οθόνης μαλακή ενέργεια μηχανών θέρμανσης επαγωγής διακοπτών 20KHZ βιομηχανική - αποταμίευση 2

Η ΑΡΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Θερμαμένα τα επαγωγή προϊόντα δεν στηρίζονται στη μεταφορά και την ακτινοβολία για την παράδοση της θερμότητας στην επιφάνεια προϊόντων. Αντ' αυτού, η θερμότητα παράγεται στην επιφάνεια του προϊόντος από τη ροή του ρεύματος. Η θερμότητα από την επιφάνεια προϊόντων μεταφέρεται έπειτα μέσω του προϊόντος με τη θερμική διεξαγωγή. Το βάθος στο οποίο η θερμότητα παράγεται άμεσα χρησιμοποιώντας το προκληθε'ν ρεύμα εξαρτάται από κάτι αποκαλούμενο ηλεκτρικό βάθος αναφοράς.

Το ηλεκτρικό βάθος αναφοράς εξαρτάται πολύ από τη συχνότητα του εναλλασσόμενου ρεύματος που διατρέχει του κομματιού εργασίας. Το ρεύμα υψηλότερης συχνότητας θα οδηγήσει σε πιό ρηχό ηλεκτρικό βάθος αναφοράς και ένα ρεύμα χαμηλότερης συχνότητας θα οδηγήσει σε βαθύτερο ηλεκτρικό βάθος αναφοράς. Αυτό το βάθος εξαρτάται επίσης από τις ηλεκτρικές και μαγνητικές ιδιότητες του κομματιού εργασίας.

 

 

Ελαφριά αφής οθόνης μαλακή ενέργεια μηχανών θέρμανσης επαγωγής διακοπτών 20KHZ βιομηχανική - αποταμίευση 3

  • ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ:

1. Θέρμανση (καυτό σφυρηλατημένο κομμάτι, καυτοί συναρμολόγηση και οσμηρός)

Το καυτό σφυρηλατημένο κομμάτι στοχεύει να κατασκευάσει τα κομμάτια εργασίας ορισμένης θερμοκρασίας (τα διαφορετικά υλικά απαιτούν τις διαφορετικές θερμοκρασίες) σε άλλες μορφές μέσω του Τύπου σφυρηλατημένων κομματιών με τη βοήθεια του Τύπου διατρήσεων, της μηχανής σφυρηλατημένων κομματιών ή άλλων εξοπλισμών, για τις περιπτώσεις, της καυτής εξώθησης της περίπτωσης ρολογιών, flan ρολογιών, της λαβής, του εξαρτήματος φορμών, της κουζίνας και των επιτραπέζιων εμπορευμάτων, των εμπορευμάτων τέχνης, του τυποποιημένου μέρους, του συνδέσμου, του κατασκευασμένου μηχανικού μέρους, της κλειδαριάς χαλκού, του καρφιού, της καρφίτσας χάλυβα και της καρφίτσας.

 

Η καυτή συναρμολόγηση αναφέρεται στη σύνδεση των διαφορετικών μετάλλων ή των μετάλλων με τα αμέταλλα μέσω της θέρμανσης βασισμένης στην αρχή της καυτής επέκτασης ή του καυτού οσμηρού, για τις περιπτώσεις, η ενσωματωμένη συγκόλληση του πυρήνα χαλκού του θερμαντικού σώματος υπολογιστών με τον Ιστό φύλλων και ομιλητών αργιλίου, της ένωσης του χάλυβα και του πλαστικού σωλήνα, της σφράγισης του φύλλου αλουμινίου αργιλίου (φλούδα οδοντοκρεμών), του στροφέα μηχανών και της σφράγισης του σωληνοειδούς ηλεκτρικού στοιχείου θέρμανσης.

 

Να τήξει στοχεύει κυρίως να λειώσει το μέταλλο στο υγρό με τη χρησιμοποίηση τον υψηλής θερμοκρασίας, ο οποίος ισχύει κυρίως στον οσμηρό του σιδήρου, του χάλυβα, του χαλκού, του αργιλίου, του ψευδάργυρου καθώς επίσης και των διάφορων ευγενών μετάλλων.

 

2. Θερμική επεξεργασία (η επιφάνεια αποσβήνει)

Αποσβήστε για το διάφορα υλικό και τα εργαλεία, όπως πιό plier, το γαλλικό κλειδί, το σφυρί, το τσεκούρι, τα εργαλεία βιδώματος και την κουρά (κουρά οπωρώνων).

 

Αποσβήστε για τις διάφορες συναρμολογήσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, όπως ο στροφαλοφόρος άξονας, τη συνδέοντας ράβδο, την καρφίτσα εμβόλων, τη ρόδα αλυσίδων, τη ρόδα αργιλίου, τη βαλβίδα, τον άξονα βραχιόνων βράχου, τον ημι άξονα κίνησης, το μικρούς άξονα και το δίκρανο. Διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, όπως το εργαλείο και οι άξονες.

 

Αποσβήστε για τις εργαλειομηχανές, όπως η γέφυρα τόρνου και η ράγα οδηγών.

 

Αποσβήστε για τα διάφορα μέρη μετάλλων υλικού και τα επεξεργασμένα στη μηχανή μέρη, όπως ο άξονας, το εργαλείο (ρόδα αλυσίδων), το έκκεντρο, το τσοκ και το σφιγκτήρα κ.λπ.

 

Αποσβήστε για τις φόρμες υλικού, όπως η μικρού μεγέθους φόρμα, τη βοηθητική και εσωτερική τρύπα φορμών της φόρμας.

 

3. Ένωση (συγκολλήστε τη συγκόλληση, το ασήμι που συγκολλούν και που συγκολλούν)

Η συγκόλληση των διάφορων τεμνόντων εργαλείων υλικού, όπως το εργαλείο διαμαντιών, λειαντικό εργαλείο, εργαλείο διατρήσεων, κράμα είδε τη λεπίδα, το σκληρό κόπτη κραμάτων, τον κόπτη άλεσης, το γλύφανο, το εργαλείο προγραμματισμού και το στερεό κεντρικό κομμάτι.

 

Συγκόλληση της μηχανικής συσκευής διάφορου υλικού: Ασημένιος συγκολλώντας και συγκολλώντας των μετάλλων της ίδιας ποικιλίας ή των διαφορετικών ποικιλιών, όπως τα προϊόντα τουαλετών και κουζινών υλικού, την καταψύχοντας συναρμολόγηση χαλκού, τη συναρμολόγηση διακοσμήσεων λαμπτήρων, τη συναρμολόγηση φορμών ακρίβειας, τη λαβή υλικού, eggbeater, το χάλυβα κραμάτων και χάλυβας, το χάλυβα και το χαλκό καθώς επίσης και το χαλκό και το χαλκό.

 

Η σύνθετη κατώτατη συγκόλληση δοχείων ισχύει κυρίως συγκολλά τη συγκόλληση της εγκυκλίου, του τετραγώνου καθώς επίσης και άλλου ανώμαλου σαφούς κατώτατου σημείου δοχείων. Ισχύει επίσης στην πεδιάδα συγκολλά τη συγκόλληση άλλων μετάλλων.

 

Η συγκόλληση της θέρμανσης του δίσκου της ηλεκτρικής κατσαρόλας ζεστού νερού αναφέρεται κυρίως συγκολλά τη συγκόλληση της επίπεδης βάσης ανοξείδωτου, το φύλλο αργιλίου και τα σωληνοειδή ηλεκτρικά στοιχεία θέρμανσης των διάφορων μορφών.

 

4. Ανόπτηση (μετρίαση και διαμόρφωση)

Η ανόπτηση των διάφορων προϊόντων ανοξείδωτου, όπως η λεκάνη ανοξείδωτου, ανόπτησε και εξώθησε μπορεί, ανοπτημένη διπλωμένη άκρη, ανοπτημένος νεροχύτης, σωλήνας ανοξείδωτου, επιτραπέζιο σκεύος και φλυτζάνι.

 

Ανόπτηση των διάφορων άλλων κομματιών εργασίας μετάλλων, όπως το κεφάλι σφαιρών γκολφ, το σύνθημα, η κλειδαριά ορείχαλκου, η συναρμολόγηση χαλκού υλικού, η λαβή μαχαιριών κουζινών, η λεπίδα, το τηγάνι αργιλίου, ο κάδος αργιλίου, το θερμαντικό σώμα αργιλίου και τα διάφορα προϊόντα αργιλίου.

 

εφαρμογές θέρμανσης επαγωγής

Ελαφριά αφής οθόνης μαλακή ενέργεια μηχανών θέρμανσης επαγωγής διακοπτών 20KHZ βιομηχανική - αποταμίευση 5

 

Η GY έχει αναπτύξει τη χωρίς ταίρι ικανότητα και τις εγκαταστάσεις στον τομέα της θέρμανσης επαγωγής στην ΚΊΝΑ. Η GY διατηρεί μια δυναμική, ενσωματωμένη, λύση-οδηγημένη ομάδα που εξοπλίζονται με τα εργαλεία ουσιαστικά για γρήγορα να παραδώσει τα καινοτόμα προϊόντα, τις υπηρεσίες, και τις κατασκευασμένες λύσεις.

Είμαστε κόσμος-οδηγώντας κατασκευαστής και πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της προηγμένης επαγωγής και ένας ελεγχόμενης ατμόσφαιρας εξοπλισμός θέρμανσης. Προσφορά γενικής χρήσης στα πλήρης-με το κλειδί στο χέρι συστήματα επαγωγής για σχεδόν κάθε τομέα της βιομηχανίας, παρέχουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικά προϊόντα, την πείρα βιομηχανίας, την εφαρμοσμένη μηχανική διαδικασίας, τον εξοπλισμό επαγωγής, το πηνίο και το σχέδιο και την ανάπτυξη σχεδίασης επαγωγής, και τη 24/7 υπηρεσία και υποστήριξη σε μια θέση.

Τοποθετημένοι σε Dongguan Κίνα, διατηρούμε μια φιλοσοφία να σκεφτούμε τοπικά και να ενεργήσουμε συνολικά. Ως τμήμα της ομάδας Inductotherm, οι πελάτες της GY έχουν μοναδική πρόσβαση σε ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο των εγκαταστάσεων κατασκευής και υπηρεσιών, μαζί με μια μεγάλη έκταση της εφαρμοσμένης μηχανικής, της εγκατάστασης και των υπηρεσιών επισκευής.

 
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)