Να στείλετε μήνυμα

Αφής συγκολλώντας εξοπλισμός 100KW επαγωγής οθόνης φορητός για τη συγκόλληση του σωλήνα χάλυβα

1 σύνολο
MOQ
Negotiation
τιμή
Αφής συγκολλώντας εξοπλισμός 100KW επαγωγής οθόνης φορητός για τη συγκόλληση του σωλήνα χάλυβα
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Συγκολλώντας μηχανή επαγωγής
Αρχή θέρμανσης: Θέρμανση μαγνητικής επαγωγής
Σύστημα ψύξης: Υδρόψυξη,
Δύναμη μηχανών: 100kW
Εφαρμογή: Συγκολλώντας αγκίδα, αργίλιο, κράμα ή χαλκός
Εξουσιοδότηση: 1 έτος, όλη η υποστήριξη τεχνολογίας ζωής
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Οθόνη αφής, ασφαλής, εύκολη λειτουργία
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, όλη η
Υψηλό φως:

Αφής συγκολλώντας εξοπλισμός επαγωγής οθόνης φορητός

,

Φορητός συγκολλώντας εξοπλισμός 100KW επαγωγής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE FCC ROHS SGS
Αριθμό μοντέλου: GYD-100AB
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Εξαρτηθείτε σε παραγγελία και τον προορισμό
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

100KW συγκολλώντας μηχανή επαγωγής για έναν σωλήνα χάλυβα σε μια συναρμολόγηση χάλυβα

 

Αφής συγκολλώντας εξοπλισμός 100KW επαγωγής οθόνης φορητός για τη συγκόλληση του σωλήνα χάλυβα 0

Συγκολλώντας μηχανή επαγωγής

 

Η συγκόλληση επαγωγής είναι μια διαδικασία στην οποία ένα μέταλλο υλικών πληρώσεως λειώνουν και έρευσε σε μια ένωση για να συνδέσει δύο ή περισσότερα στοιχεία μετάλλων σε έναν υψηλής θερμοκρασίας. Η συγκόλληση επαγωγής διαφέρει από τη συγκόλληση σε αυτή που συγκολλά δεν περιλαμβάνει την τήξη του σύνδεσης των κομματιών. Η συγκόλληση επαγωγής διαφέρει από τη συγκόλληση σε αυτή που συγκολλά εκτελείται σε μια χαμηλότερη θερμοκρασία. Η συγκόλληση επαγωγής είναι η διαδικασία δύο ή περισσότερα μέταλλα που χρησιμοποιούν τη θέρμανση επαγωγής. Η θέρμανση επαγωγής χρησιμοποιεί τον ηλεκτρομαγνητικό τομέα για να παρέχει τη θερμότητα χωρίς την επαφή ή φλόγα.

Η συγκόλληση επαγωγής, μια ακριβής διαδικασία που θερμαίνει μόνο συγκολλά τα σημεία και το συγκολλώντας κράμα, είναι μια γρηγορότερη, ασφαλέστερη και αποδοτικότερη μέθοδος – ειδικά εάν το κατάστημά σας παράγει στους μεγάλους όγκους και ενσωματώνει ένα επίπεδο αυτοματοποίησης.

συγκόλληση επαγωγής

 

 

 

τεχνικές παράμετροι

Οι παράμετροι της συγκολλώντας μηχανής επαγωγής 100KW για έναν σωλήνα χάλυβα σε έναν χάλυβα Fittin

Πρότυπο GYD-100AB (τριφασικό)
Δύναμη εργασίας 340v-430v
Μέγιστο ρεύμα εισαγωγής 150A
Δύναμη παραγωγής 100KW
Κυμαινόμενη συχνότητα 30-80KHZ
Το ποσοστό ροής δροσίζοντας νερού 0.15-0.3Mpa 10L/Min
Σημείο προστασίας θερμοκρασίας ύδατος 40C
Μέγεθος προϊόντων κεντρικός αγωγός: 874x520x1100 χιλ.
μετασχηματιστής: 870x430x750 χιλ.
Καθαρό βάρος κεντρικός αγωγός: 115 κλ
μετασχηματιστής: 76,5 κλ

 

μηχανή θέρμανσης επαγωγής

 

μηχανή θέρμανσης επαγωγής

 

 

Αφής συγκολλώντας εξοπλισμός 100KW επαγωγής οθόνης φορητός για τη συγκόλληση του σωλήνα χάλυβα 5

Το πλεονέκτημα της επαγωγής που συγκολλά:

Το κύριο πλεονέκτημα της συγκόλλησης επαγωγής είναι η ακριβώς εντοπισμένη θερμότητά του. Η σπείρα θέρμανσης επαγωγής μπορεί να τοποθετηθεί άμεσα στην ένωση, που παρέχει ένα συνεπέστερο ποσό θερμότητας από έναν φανό. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι η συγκόλληση επαγωγής είναι πιό επαναλαμβανόμενη από την παραδοσιακή συγκόλληση. Η διαδικασία συγκόλλησης επαγωγής έχει ένα προβλέψιμο σχεδιάγραμμα θερμότητας (ουσιαστικά, το ποσό θερμότητας παρεχόμενο με τον καιρό), το οποίο είναι συνεπέστερο από την παραδοσιακή συγκόλληση και μπορεί να αυτοματοποιηθεί. Δεν εξαρτάται από τις δεξιότητες του χειριστή τουλάχιστον συγκόλληση φανών.

Η συγκόλληση επαγωγής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενώσει μια ευρεία ποικιλία των μετάλλων, συμπεριλαμβανομένου του νικελίου, του χαλκού, του κοβαλτίου, του τιτανίου, και του χάλυβα. Μερικά αμέταλλα, όπως η κεραμική, ο γραφίτης και το γυαλί μπορούν επίσης να συγκολληθούν χρησιμοποιώντας την επαγωγή. Είναι ένας μεγάλος τρόπος να ενωθούν τα ανόμοια μέταλλα και τα κράματα, ευχαριστούν στην εντοπισμένες θερμότητα και τη δυνατότητά του να ενώσει τα μέταλλα χωρίς τήξη τους. Επειδή η συγκόλληση επαγωγής χρησιμοποιεί τον ηλεκτρομαγνητικό τομέα παρά τη φλόγα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ισχύ πολλές όπου η συγκόλληση φλογών δεν είναι δυνατή ή μη ασφαλής.

 

εφαρμογή μηχανών θέρμανσης επαγωγής

 

συγκολλώντας μηχανή επαγωγής

 

 

μηχανή θέρμανσης επαγωγής, εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής

 

Η επιχείρηση της GY είναι ο ηγέτης σήμερα στην παραγωγή του εξοπλισμού επαγωγής και στις εσωτερικές και ξένες αγορές. Εάν θέλετε να αγοράσετε τον εξοπλισμό για το μέταλλο που σκληραίνει σε μια λογική τιμή, είναι καλύτερο να αγοραστούν τα προϊόντα άμεσα από τον κατασκευαστή, χωρίς να υπερπληρώσει στους μεσάζοντες.

Προκειμένου να αγοραστεί η μονάδα για το μέταλλο που σκληραίνει, η αξία του οποίου θα είναι λογική, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τη GY άμεσα, και σύντομα θα λάβετε τον αξιόπιστο και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας.

Η επιχείρηση πωλεί επίσης τις σκληραίνοντας μονάδες επαγωγής των διάφορων ικανοτήτων που κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλό - ποιοτικά πρότυπα.

Οι ειδικοί της επιχείρησης γνωρίζουν πάντα τις τάσεις αγοράς, και εξετάζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε οποιων δήποτε από τον πιό σύνθετο εξοπλισμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, με τον πιό σύντομο πιθανό χρόνο. Τα προϊόντα της επιχείρησής μας είναι με συνέπεια υψηλά - ποιότητα, αξιοπιστία και διάρκεια.

Παρέχουμε επίσης την υπηρεσία ποιοτικής εξουσιοδότησης, και την υπηρεσία μετα-εξουσιοδότησης με αμοιβαία ευεργετικούς όρους.

 
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)