Να στείλετε μήνυμα

250KW ανοπτώντας φούρνος εξοπλισμού επαγωγής ψηφιακού ελέγχου για το σωλήνα ανοξείδωτου

1 σύνολο
MOQ
Negotiation
τιμή
250KW ανοπτώντας φούρνος εξοπλισμού επαγωγής ψηφιακού ελέγχου για το σωλήνα ανοξείδωτου
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Ανοπτώντας εξοπλισμός επαγωγής
Τάση: 3phase 380v
Δύναμη: 250kw
Τμήματα πυρήνων: πίνακας κυκλωμάτων, σπείρα indcution
Κύκλος καθήκοντος: 24 ώρες, 100% απευθείας
Εφαρμογή: ανόπτηση, σφυρηλάτηση, σβήσιμο, τήξη, θερμική επεξεργασία
Σημείο κλειδί: Χρηματοκιβώτιο, περιβαλλοντικά, ενέργεια - αποταμίευση, υψηλός αποδοτικός
Υψηλό φως:

Ψηφιακός ανοπτώντας εξοπλισμός επαγωγής

,

250KW ανοπτώντας εξοπλισμός επαγωγής

,

Ανοπτώντας φούρνος επαγωγής ανοξείδωτου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE, FCC,ROHS
Αριθμό μοντέλου: Gymd-250AB
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες, βασισμένες στις διαταγές
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Ανοπτώντας εξοπλισμός επαγωγής ψηφιακού ελέγχου 250KW DSP για την ανόπτηση σωλήνων ανοξείδωτου

 

250KW ανοπτώντας φούρνος εξοπλισμού επαγωγής ψηφιακού ελέγχου για το σωλήνα ανοξείδωτου 0

ΤΙ Η ΕΠΑΓΩΓΗ ΑΝΟΠΤΕΙ;

Η ανόπτηση επαγωγής είναι μια διαδικασία θερμικής επεξεργασίας που περιλαμβάνει τη θέρμανση του υλικού επάνω από recrystallization της τη θερμοκρασία. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί και να διατηρηθεί μια κατάλληλη θερμοκρασία για αρκετό χρόνο που ακολουθείται με την κατάλληλη ψύξη. Χρησιμοποιείται συχνά στη μεταλλουργία και τις Επιστήμες των Υλικών για να καταστήσει το αντιμετωπισμένο δείγμα πιό εφαρμόσιμο με τη μείωση της σκληρότητάς του και την αύξηση της ολκιμότητάς του (δυνατότητα να υποβληθεί μια αλλαγή της μορφής χωρίς σπάσιμο).

Η ανόπτηση αλλάζει τις φυσικές και μερικές φορές χημικές ιδιότητες του υλικού όπως recrystallization λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Επομένως, οι outcoming δομές πολλών κραμάτων, συμπεριλαμβανομένου του χάλυβα άνθρακα, εξαρτώνται και από τη θέρμανση και από το ποσοστό ψύξης. Τα σιδηρούχα μέταλλα, όπως ο χάλυβας, απαιτούν την αργή ψύξη για να ανοπτήσουν. Άλλα υλικά (π.χ. χαλκός, ασημένιος) μπορούν είτε να δροσιστούν αργά στον αέρα είτε να αποσβηθούν γρήγορα στο νερό.

Η θέρμανση επαγωγής παρέχει το βελτιωμένο έλεγχο της ανοπτώντας διαδικασίας. Τα επαναλαμβανόμενα σχεδιαγράμματα θέρμανσης μπορούν εύκολα να ληφθούν από τον ακριβή κανονισμό της δύναμης θέρμανσης. Δεδομένου ότι το κομμάτι προς κατεργασία θερμαίνεται άμεσα από το μαγνητικό πεδίο, μια γρηγορότερη απάντηση μπορεί να επιτευχθεί. Επιπλέον, η υψηλή γενική αποδοτικότητα της διαδικασίας θέρμανσης επαγωγής είναι κρίσιμη για τέτοια μεγάλη επεξεργασία.

Έναντι των περισσότερων από τις τυποποιημένες μεθόδους, η ανόπτηση επαγωγής είναι μια καθαρή και εύκολο να αυτοματοποιηθεί, ανέπαφη προσέγγιση που παρέχει έναν υψηλό - ποιότητα των αντιμετωπισμένων κομματιών προς κατεργασία.

 

250KW ανοπτώντας φούρνος εξοπλισμού επαγωγής ψηφιακού ελέγχου για το σωλήνα ανοξείδωτου 1

Όνομα

Ανοπτώντας εξοπλισμός επαγωγής ψηφιακού ελέγχου 250KW DSP για την ανόπτηση σωλήνων ανοξείδωτου

 

Εφαρμογή Ανόπτηση ανοξείδωτου
Δύναμη εργασίας 340V-430V Έξω δύναμη 250KW
Μέγεθος προϊόντων κεντρικός αγωγός: 1090*650*1610MM Πιστοποιητικό CE, SGS, ROHS
  μετασχηματιστής: 1070*480*850MM    

 

Τα paramerters του ανοπτώντας εξοπλισμού επαγωγής ψηφιακού ελέγχου 250KW DSP για το σωλήνα ανοξείδωτου που ανοπτεί:

Πρότυπο Gymd-250AB (τριφασικό)
Δύναμη εργασίας 340V-430V
Μέγιστο ρεύμα εισαγωγής 375A
Δύναμη παραγωγής 250KW
Κυμαινόμενη συχνότητα 1-81KHZ
Το ποσοστό ροής δροσίζοντας νερού 0.08-0.16Mpa 12L/Min
Σημείο προστασίας θερμοκρασίας ύδατος 50C
Μέγεθος προϊόντων κεντρικός αγωγός: 1090*650*1610MM
μετασχηματιστής: 1070*480*850MM
Καθαρό βάρος κεντρικός αγωγός: 258kg
μετασχηματιστής: 178kg

 

250KW ανοπτώντας φούρνος εξοπλισμού επαγωγής ψηφιακού ελέγχου για το σωλήνα ανοξείδωτου 2

ΣΕΙΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

 

1. Θερμική επεξεργασία των μετάλλων: σκλήρυνση, μετρίαση, και ανόπτηση.

Η ανόπτηση των διάφορων προϊόντων ανοξείδωτου, όπως η λεκάνη ανοξείδωτου, ανόπτησε και εξώθησε μπορεί, ανοπτημένη διπλωμένη άκρη, ανοπτημένος νεροχύτης, σωλήνας ανοξείδωτου, επιτραπέζιο σκεύος και φλυτζάνι.

 

Ανόπτηση των διάφορων άλλων κομματιών εργασίας μετάλλων, όπως το κεφάλι σφαιρών γκολφ, το σύνθημα, η κλειδαριά ορείχαλκου, η συναρμολόγηση χαλκού υλικού, η λαβή μαχαιριών κουζινών, η λεπίδα, το τηγάνι αργιλίου, ο κάδος αργιλίου, το θερμαντικό σώμα αργιλίου και τα διάφορα προϊόντα αργιλίου.

 

2. Θέρμανση πριν από την παραμόρφωση: σφυρηλατημένο κομμάτι, swaging, ανατρέποντας, κάμπτοντας, και διαπεραστικός.

 

3. Συγκόλληση και συγκόλληση: συγκόλληση του χάλυβα, του ορείχαλκου, και του χαλκού ο ένας στον άλλο σε σχέση με και αργίλιο στο αργίλιο.

 

4. Συρρικνωθείτε τη συναρμολόγηση: Σε οποιαδήποτε διαδικασία παραγωγής, παραδείγματος χάριν, συρρικνωθείτε τη συναρμολόγηση των στροφέων μηχανών στους άξονες, συρρικνώνεται τη συναρμολόγηση των περιβλημάτων κοχυλιών για τους συμπιεστές.

 

5. Επένδυση: Από τα ανόμοια μέταλλα, πριν από τη μόνωση, και θεραπεία, όπως το χρώμα.

 

6. Τήξη: Από όλους τους τύπους μετάλλων.

 

7. Άλλες εφαρμογές περιλαμβάνουν την ανάπτυξη κρυστάλλου, σφράγιση ΚΑΠ, συμπύκνωση, απόθεση ατμού άνθρακα, μετεωρισμός, βγαίνουν την αξονική απόθεση, και την παραγωγή πλάσματος.

ανόπτηση επαγωγής

 

250KW ανοπτώντας φούρνος εξοπλισμού επαγωγής ψηφιακού ελέγχου για το σωλήνα ανοξείδωτου 4

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΠΤΗΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ

Η ανόπτηση, όταν γίνεται σε έναν παραδοσιακό φούρνο, περιλαμβάνει το κράτημα των μερών στη θερμότητα για αρκετό χρόνο να παρουσιαστούν μέχρι τη θερμοκρασία, που κρατά τους σε εκείνη την θερμοκρασία, και έπειτα που επιτρέπει σε τους για να δροσίσει σε ένα ελεγχόμενο ποσοστό. Για τις περισσότερες διαδικασίες, αυτό θα μπορούσε να σημάνει τα μέρη μεταξύ των πολλαπλάσιων furnacces για τη θέρμανση, και.

Εδώ είναι όπου τεχνολογία θέρμανσης επαγωγής έχει τη δυνατότητα να γυρίσει την ανοπτώντας διαδικασία στο κεφάλι του. Η επαγωγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοπτήσει τα μέρη σε μια συνεχώς κινούμενη γραμμή με υψηλή ταχύτητα. Αυτό μπορεί να γίνει με τα μεμονωμένα μέρη όπως τα περιβλήματα σφαιρών, ή ευθύγραμμος με έναν μύλο για το σχέδιο καλωδίων ή σωλήνων. Η αφαίρεση της δυσχέρειας που προκαλείται από τους φούρνους από τη γραμμή παραγωγής επιτρέπει στους κατασκευαστές περισσότερη ελευθερία να ελέγξει την ταχύτητα γραμμών τους, και μειώνει το μη απασχόλησης χρόνο σε άλλα στάδια της διαδικασίας.

Η θέρμανση επαγωγής μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα. Αυτό επιτρέπει τις σπείρες επαγωγής για την ανόπτηση πολύ απότομα που συγκρίνεται με τους φούρνους ή τις υπέρυθρες σήραγγες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σχετικό σε συνεχείς ανοπτώντας διαδικασίες όπου η θέρμανση επαγωγής μπορεί να διευκολύνει τα σχεδιαγράμματα εγκαταστάσεων που εκτός από το ιδιαίτερο διάστημα πατωμάτων.

250KW ανοπτώντας φούρνος εξοπλισμού επαγωγής ψηφιακού ελέγχου για το σωλήνα ανοξείδωτου 5

 

Μηχανή θέρμανσης επαγωγής DSP

 

 

250KW ανοπτώντας φούρνος εξοπλισμού επαγωγής ψηφιακού ελέγχου για το σωλήνα ανοξείδωτου 7

Καλωσορίστε στη GY

Η GY είχε αναπτύξει πολλά έτη έρευνας και είναι δεσμευμένη στην παροχή των πελατών όλα τα είδη μέσης συχνότητας, υψηλής συχνότητας, έξοχης ακουστικής συχνότητας, υπερβολικύ υψηλός εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής συχνότητας, και εξοπλισμού αυτοματοποίησης. Παρέχουμε τις λύσεις για τον προγραμματισμό προγράμματος, την ανάπτυξη, το σχέδιο, την κατασκευή και την περιεκτική υπηρεσία μεταπωλήσεων σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μιας στάσης λύσεις για τις ανάγκες θερμικής επεξεργασίας πελατών. Τα πιό πρόσφατα προϊόντα συστημάτων ελέγχου DSP+FPGA όλος-ψηφιακά παρέχουν τις επαγγελματικότερες, ακριβέστερες λύσεις και τα εξατομικευμένα υψηλής ποιότητας προϊόντα για πολλούς χρήστες στο δρόμο της καινοτομίας, του μετασχηματισμού και του σπασίματος μετασχηματισμού throughs.

 

 

Από το 1996, αφιερωμένος
Για περισσότερο από 27 έτη, η GY έχει εμμείνει πάντα στη φιλοσοφία επιχείρησης της καινοτομίας, την εμμονή στην ποιότητα και την άριστη λειτουργία. Έρευνες ενιαίες Ε&Α γραφείων ένα ενιαίο προϊόν. Μετά από περισσότερο από 20 έτη σκληρής δουλειάς, έχει αναπτυχθεί σταθερά. Οι τρέχοντες χρήστες εξοπλισμού καλύπτουν πολλές βιομηχανίες όπως η κατασκευή, η ηλεκτρική δύναμη και η πυρηνική ενέργεια, η μεταρρύθμιση κυβερνητικής επιστήμης, η πανεπιστημιακή επιστημονική έρευνα, και η ειδική στρατιωτική βιομηχανία. Λαμβάνοντας υπόψη τα διαφορετικά επίπεδα τάσης
σε μερικές χώρες, η επιχείρηση έχει αναπτύξει τον ειδικό εξοπλισμό θέρμανσης επαγωγής τάσης εισαγωγής για τις διαφορετικές παραμέτρους συχνότητας. Παραδείγματος χάριν, η τάση εισαγωγής κατάλληλος για τη χρήση ι ν οι Ηνωμένες Πολιτείες, Ιαπωνία και άλλες χώρες είναι μονοφασικό 110V, τριφασικό 110V, τριφασικό 220V, και τριφασικό 480V. Ο εξοπλισμός θέρμανσης και ο εξοπλισμός θέρμανσης με την τάση εισαγωγής τριφασικού 415V και τριφασικού 440V κατάλληλων για χρήση στις νοτιοανατολικές ασιατικές χώρες όπως η κληρονομιά της Μαλαισίας, της Αυστραλίας και της Ταϊλάνδης χτίζουν την εμπιστοσύνη.

 

Κληρονομήστε και χτίστε την εμπιστοσύνη

Κατασκευασμένος στην Κίνα αντιμετωπίζει το παγκόσμιο ανταγωνισμό και τις προκλήσεις. Για να βρούμε μια κατάλληλη θέση στις διεθνείς και εγχώριες αγορές και να ανοίξουμε μια μεγαλύτερη αγορά, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την περισσότερες προηγμένη τεχνολογία και καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων για να βελτιωθούμε. Θα είμαστε πάντα δεσμευμένοι στην εφαρμογή και την προώθηση των προϊόντων σειράς της GY στην αγορά με το πνεύμα της συνέχισης του επαγγελματισμού, της τελειότητας και της εμμονής, και θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με τους προμηθευτές, τους πράκτορες και τους χρήστες με την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και την καλή επιχειρησιακή συνεργασία. Κοινές ανάπτυξη και πρόοδος.

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)