Να στείλετε μήνυμα

Μέση μηχανή θέρμανσης επαγωγής συχνότητας DSP, εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών επαγωγής 500KW

1 σύνολο
MOQ
negotiation
τιμή
Μέση μηχανή θέρμανσης επαγωγής συχνότητας DSP, εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών επαγωγής 500KW
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: μέση μηχανή θέρμανσης επαγωγής συχνότητας
Μέθοδος ελέγχου: Πλήρης ψηφιακός έλεγχος ακριβείας
Δύναμη: 500KW
Εφαρμογές: Σκλήρυνση, σφυρηλάτηση, ανόπτηση, απόσβεση, τήξη
Τάση: 3phase 380v
Εξουσιοδότηση: 1 έτος
μετά από την υπηρεσία πώλησης: Σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη, από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία
Σημαντικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Γρήγορα θερμαίνοντας, υψηλή παραγωγή, φιλική προς το περιβάλλον
Υψηλό φως:

Μέση μηχανή θέρμανσης επαγωγής συχνότητας DSP

,

Μέση μηχανή θέρμανσης επαγωγής συχνότητας σφυρηλατημένων κομματιών

,

500KW εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών επαγωγής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE, FCC, SGS, ROHS
Αριθμό μοντέλου: Gymd-500AB
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Μέσος εξοπλισμός 500KW θερμικής επεξεργασίας επαγωγής συχνότητας σφυρηλατημένων κομματιών επαγωγής DSP
 
Μέση μηχανή θέρμανσης επαγωγής συχνότητας DSP, εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών επαγωγής 500KW 0

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΣ:

 

Η θέρμανση επαγωγής χρησιμοποιείται συχνά στη θερμική επεξεργασία των στοιχείων μετάλλων. Οι πιό κοινές εφαρμογές είναι σκλήρυνση επαγωγής των μερών χάλυβα, της επαγωγής που συγκολλούν/που συγκολλούν ως μέσο ένωσης των τμημάτων μετάλλων, και της ανόπτησης επαγωγής για να μαλακώσουν επιλεκτικά έναν τομέα ενός μέρους χάλυβα.

 

Η θέρμανση επαγωγής μπορεί να παραγάγει τις υψηλής ισχύος πυκνότητες που επιτρέπουν τους σύντομους χρόνους αλληλεπίδρασης να επιτευχθεί η απαραίτητη θερμοκρασία. Αυτό δίνει τον αυστηρό έλεγχο του σχεδίου θέρμανσης με το σχέδιο μετά από το εφαρμοσμένο μαγνητικό πεδίο αρκετά πολύ και επιτρέπει τη μειωμένες θερμικές διαστρέβλωση και τη ζημία.

 

Αυτή η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη σκλήρυνση για να παραγάγει τα μέρη με τις ποικίλες ιδιότητες. Η πιό κοινή σκληραίνοντας διαδικασία είναι να παραχθεί μια εντοπισμένη σκλήρυνση επιφάνειας μιας περιοχής που χρειάζεται την αντοχή διατηρώντας την ανθεκτικότητα της αρχικής δομής όπως απαιτείται αλλού. Το βάθος των επαγωγή σχεδίων μπορεί να ελεγχθεί μέσω της επιλογής της συχνότητας επαγωγής, της πυκνότητας ισχύος, και του χρόνου αλληλεπίδρασης.

 
Μέση μηχανή θέρμανσης επαγωγής συχνότητας DSP, εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών επαγωγής 500KW 1
Το PRAMETERS του μέσου εξοπλισμού θερμικής επεξεργασίας επαγωγής συχνότητας σφυρηλατημένων κομματιών επαγωγής gymd-500AB DSP:

Πρότυπο Gymd-500KW
Δύναμη εργασίας 340V-430V
Ανώτατο ρεύμα εισαγωγής 750A
Ανώτατη δύναμη παραγωγής 500KW
Κυμαινόμενη συχνότητα 1-10KHZ
Το ποσοστό ροής δροσίζοντας νερού 0.15-0.3Mpa 25L/Min
Σημείο προστασίας θερμοκρασίας ύδατος 40C
Μέγεθος προϊόντων 1750x850x1800 χιλ.
Καθαρό βάρος 620 κλ

 

ΔΥΝΑΜΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΠΑΓΩΓΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ:

Η δύναμη θερμαστρών επαγωγής απαιτεί εξαρτάται από την ακολουθία των παραγόντων:
» Μάζα του κομματιού εργασίας » Υλικές ιδιότητες του κομματιού εργασίας
» Η αύξηση θερμοκρασίας εσείς απαιτεί » Ο χρόνος θέρμανσης απαιτεί
» Αποτελεσματικότητα του σχεδίου σπειρών » Περιεκτικό πλήρες σχέδιο φορτίων
» Οποιαδήποτε απώλεια θερμότητας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θέρμανσης

 

Μέση μηχανή θέρμανσης επαγωγής συχνότητας DSP, εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών επαγωγής 500KW 2
μηχανή θέρμανσης επαγωγήςμηχανή θέρμανσης επαγωγής

Μέση μηχανή θέρμανσης επαγωγής συχνότητας DSP, εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών επαγωγής 500KW 5

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ:

 • Μικρό μέγεθος, ελαφρύ, κανένας υψηλός εξοπλισμός, μικρό ίχνος και κινητή λειτουργία

 

 • Λιγότερα κατανάλωση ισχύος και δροσίζοντας νερό αποταμίευσης

 

 • Γρήγορα να θερμάνει και λιγότερο στρώμα οξειδίων

 

 • Σύμφωνα με το μέγεθος της ισχύος, η ζώνη συχνότητας διαιρείται σε ποικίλα πρότυπα, οι πελάτες μπορούν να επιλεχτούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαδικασίας, προκειμένου να ληφθεί μια ικανοποιητική αναλογία τιμών απόδοσης

 

 • Η εγκατάσταση είναι απλή, η λειτουργία είναι κατάλληλη, ο χρήστης πρέπει μόνο να πάρει δέκα λεπτά για να μάθει ολόκληρη τη διαδικασία λειτουργίας

 

 • Οι λειτουργίες ανίχνευσης ελαττωμάτων και προστασίας είναι πλήρεις:  Το τέλειο κύκλωμα ανίχνευσης ελαττωμάτων και προστασίας ελέγχει τα ελαττώματα της έλλειψης νερού, της υπερθέρμανσης, over-voltage, over-current και της έλλειψης ελαττωμάτων σε πραγματικό - χρόνος, και αποκρίνεται γρήγορα. Οι αιτίες ελαττωμάτων επιδεικνύονται στην επίδειξη σε πραγματικό - χρόνος και συγχρονίζονται με το φως δεικτών. Επιπλέον, μπορεί επίσης να είναι παραγωγή από το λιμένα παραγωγής. Σήμα ηλεκτρονόμων για την εξωτερική εργασία συντονισμού συστημάτων.

 

 • Αυτόματο ακολουθώντας σύστημα ηχηρής συχνότητας:  Λύνει εντελώς τις ανεπάρκειες της αναλογικής καταδίωξης συχνότητας συστημάτων και εξασφαλίζει τη σταθερότητα του ηχηρού συστήματος IGBT μπορεί να κρατήσει το ρεύμα παραγωγής ή τη δύναμη αμετάβλητο ακόμα κι αν το πλέγμα δύναμης κυμαίνεται, και εξασφαλίζει ότι IGBT λειτουργεί πάντα σε μηδέν τρέχοντα διακόπτη (ZCS) υπό οποιεσδήποτε συνθήκες εργασίας. Στο κράτος, το IGBT είναι στο καλύτερο εργαζόμενο κράτος, η κατανάλωση ισχύος είναι η μικρότερη, και ολόκληρη η μηχανή είναι η αποδοτικότερη

 

 • Φιλική ανθρώπου-μηχανής διεπαφή:  Η ανθρώπου-υπολογιστή αλληλεπίδραση μπορεί να επιλεχτεί με ποικίλους τρόπους, το δείκτη των οδηγήσεων ή την ψηφιακή επίδειξη σωλήνων, επίδειξη οθόνης αφής και ο έλεγχος, επίδειξη οθόνης κειμένων, πελάτες μπορεί να επιλέξει όπως απαιτείται από τις τοποθετήσεις πραγματοποίησης και λειτουργίας λειτουργίας, η παραδοσιακή μηχανική επιτροπή κουμπιών καλύπτεται πλήρως. Καταστήστε τη λειτουργία και τη συντήρηση ευκολότερες, πιό διαισθητικές και καταλληλότερες

 

 • Διεπαφή απομόνωσης υλικού:  Είναι συμβατό με το υπάρχον PLC στην αγορά, η οποία είναι ευεργετική στο λειτουργικό μετασχηματισμό των πελατών των υπαρχόντων συστημάτων PLC και την περαιτέρω επέκταση των συστημάτων αυτοματοποίησης.

 

 • Διεπαφή μακρινής επικοινωνίας: Με τη διεπαφή επικοινωνίας rs-232/rs-485/CAN, μπορεί να πραγματοποιήσει την παρακολούθηση και τον έλεγχο δικτύων πολυ-μηχανών. Η προεπιλογή RS485 υιοθετεί το κοινό πρωτόκολλο επικοινωνίας MODBVS 4-20MA ή η διεπαφή 0-10V μπορεί να υποστηρίξει τον έλεγχο κλειστών βρόγχων με το εξωτερικό σύστημα, όπως κλειστό το θερμοκρασία σύστημα ελέγχου βρόχων.

 

 • Μηά έναρξη δύναμης: μηά παραγωγή τάσης της έναρξης και εφεδρικός, καμία ανάγκη για την ψεύτικη υποστήριξη φορτίων.

 

 • Τρόπος εργασίας: μπορείτε να επιλέξετε το σταθερό ρεύμα, ή η σταθερή ισχύς, εσείς μπορεί επίσης να κάνει τη σταθερή παραγωγή πηγής τάσης.

 

 • Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα εντυπωσιακό κόκκινο κουμπί στάσεων έκτακτης ανάγκης. Όταν μια έκτακτη ανάγκη εμφανίζεται, μπορείτε γρήγορα να πιέσετε αυτό το κουμπί, να σταματήσετε την εργασία του εξοπλισμού και να την χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε τα μέτρα προστασίας.

 

 • Τα εσωτερικά συστατικά του εξοπλισμού σχεδιάζονται εύλογα, και ο κύριος πίνακας κυκλωμάτων ελέγχου τοποθετείται στην αδύνατη τρέχουσα πλευρά για να αποφύγει την παρέμβαση της ισχυρής ηλεκτρικής ενέργειας στο κύκλωμα ελέγχου και να βελτιώσει την ακρίβεια ελέγχου

 

 • Η ηλεκτρομαγνητική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θέρμανσης επαγωγής πρέπει να έχει τη λειτουργία τηλεχειρισμού, και χρησιμοποιεί τον ψηφιακό έλεγχο κυκλωμάτων, η ρύθμιση δύναμης μπορεί να προσαρμοστεί από 0% στο ψήφισμα 100% χρησιμοποιώντας 0,1% επίπεδο ή η σταθερότητα παραγωγής επιπέδων 0. 01% μπορεί να φθάσει σε 0. 3% ή 0. 025% Συγχρόνως, η ψηφιακή ενότητα ελέγχου θερμοκρασίας PID μπορεί να διαμορφωθεί για να προετοιμάσει τη θερμοκρασία στόχων ((η μέθοδος μέτρησης θερμοκρασίας είναι υπέρυθρη μέτρηση θερμοκρασίας μέτρηση ή θερμοηλεκτρικά ζεύγη θερμοκρασίας), να ολοκληρώσει αυτόματα τη ρύθμιση δύναμης κατά τη διάρκεια της θέρμανσης, και να ελέγξει τη θερμοκρασία. Η ακρίβεια είναι + 1℃.

Η νέα DSP GuangYuan μέση συχνότητα σειράς σειράς, η έξοχος-ακουστική συχνότητα, η υψηλή συχνότητα και ο υπερβολικά υψηλός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής συχνότητας υιοθετούν τη δομή DSP+FPGA με την όλος-ψηφιακή υψηλής απόδοσης και ακριβή τεχνολογία ελέγχου, η οποία μπορεί αυτόματα να ακολουθήσει την ηχηρή συχνότητα και να εξασφαλίσει ότι IGBT είναι πάντα σε οποιαδήποτε κατάσταση. ZCS ή ZVS είναι το μαλακός-μεταστρέφοντας κράτος, που κάνει την εργασία IGBT να δηλώσει βέλτιστο, η κατανάλωση ισχύος του είναι μικρότερο, και ολόκληρη η μηχανή είναι αποδοτικότερη. Λύνει εντελώς τις ανεπάρκειες του αναλογικού κυκλώματος, και εξασφαλίζει τη σταθερότητα ολόκληρου του συστήματος. Η εξωτερική διεπαφή και η απλή ανθρώπου-μηχανής διεπαφή κάνουν τη σύνδεση μεταξύ του εξοπλισμού και της γραμμής παραγωγής καταλληλότερων.

 


Μέση μηχανή θέρμανσης επαγωγής συχνότητας DSP, εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών επαγωγής 500KW 6

ΚΑΥΤΟ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΆΤΙ:

Το καυτό σφυρηλατημένο κομμάτι στοχεύει να κατασκευάσει τα κομμάτια εργασίας ορισμένης θερμοκρασίας (τα διαφορετικά υλικά απαιτούν τις διαφορετικές θερμοκρασίες) σε άλλες μορφές μέσω του Τύπου σφυρηλατημένων κομματιών με τη βοήθεια του Τύπου διατρήσεων, της μηχανής σφυρηλατημένων κομματιών ή άλλων εξοπλισμών, για τις περιπτώσεις, της καυτής εξώθησης της περίπτωσης ρολογιών, flan ρολογιών, της λαβής, του εξαρτήματος φορμών, της κουζίνας και των επιτραπέζιων εμπορευμάτων, των εμπορευμάτων τέχνης, του τυποποιημένου μέρους, του συνδέσμου, του κατασκευασμένου μηχανικού μέρους, της κλειδαριάς χαλκού, του καρφιού, της καρφίτσας χάλυβα και της καρφίτσας.


 ΚΑΥΤΟ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΧΑΛΥΒΑ
 
Μέση μηχανή θέρμανσης επαγωγής συχνότητας DSP, εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών επαγωγής 500KW 8

Έχουμε καθιερώσει ένα σύστημα Ε&Α. Υποστηρίζεται από τους προηγμένους μηχανικούς και τους επαγγελματικούς εργαζομένους, οι οποίοι συμμετέχουν ιδιαίτερα στην έρευνα και την ανάπτυξη των μηχανημάτων της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος θέρμανσης επαγωγής μεσών ή υψηλής συχνότητας και ηλεκτρόλυσης και galvanization αναστροφέων υψηλής συχνότητας. Δεδομένου ότι ήμαστε κύριοι της ισχυρής ικανότητας ανάπτυξης τεχνικής, το εργοστάσιό μας έχει επιμείνει στην παραγωγή του νέου προϊόντος και της νέας τέχνης για να βεβαιώσει την κυριάρχη θέση μας στην τεχνική σε αυτόν τον τομέα.

 

Κάτω από την προσπάθεια αρκετών ετών, το εργοστάσιό μας έχει παραγάγει τη σειρά υψηλού - ποιοτικά προϊόντα στις διάφορες κατηγορίες. Μπορούμε επίσης αποκλειστικά να παραγάγουμε αυτά τα προϊόντα στην απαίτησή σας να συναντηθείτε εσείς χρειαζόμαστε. Ο εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής μεσών μας ή υψηλής συχνότητας παράγεται για τον ειδικό όρο τάσης μερικών χωρών. Για παράδειγμα, υπάρχει μονοφασικό 110V, τριφασικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής 220V για την Αμερική και την Ιαπωνία και τριφασικό 415V, εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής 440V για τέτοιες νοτιοδυτικές χώρες της Ασίας όπως της Μαλαισίας και την Ταϊλάνδη.

 

Μέση μηχανή θέρμανσης επαγωγής συχνότητας DSP, εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών επαγωγής 500KW 9

 


 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)