Να στείλετε μήνυμα

αποσβήνοντας μηχανή επαγωγής 380V 50HZ βιομηχανική για την απόσβεση εργαλείων υλικού

1 σύνολο
MOQ
negotiation
τιμή
αποσβήνοντας μηχανή επαγωγής 380V 50HZ βιομηχανική για την απόσβεση εργαλείων υλικού
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Επαγωγική μηχανή σβέσης
Συχνότητα: 30-80khz
Δύναμη παραγωγής: 60kw
Ανώτατο ρεύμα εισαγωγής: 90A
Εφαρμογή: Αποσβήνοντας εργαλεία και άξονες
Εξουσιοδότηση: 1year
Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων: Σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, εγκατάσταση τομέων, τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη
Σημαντικό χαρακτηριστικό γνώρισμα: Γρήγορα θερμαίνοντας, υψηλό effiency, ευνοϊκό για το περιβάλλον
Υψηλό φως:

50HZ αποσβήνοντας μηχανή επαγωγής

,

380V αποσβήνοντας μηχανή επαγωγής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE, FCC, ROHS
Αριθμό μοντέλου: GYD-60AB
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Κανονικά 5-7 εργάσιμες ημέρες, βασισμένες στις διαταγές
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Μακράς διαρκείας πλήρης ψηφιακή επαγωγή DSP+FPGA που αποσβήνει Equipemt για την απόσβεση μετάλλων

 

αποσβήνοντας μηχανή επαγωγής 380V 50HZ βιομηχανική για την απόσβεση εργαλείων υλικού 0

DSP+FPGA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ:

 

Ο όλος-ψηφιακός μικρός, ελαφρύς και λεπτός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής μετάλλων DSP+FPGA υιοθετεί ένα προσαρμοστικό και καινοτόμο γρήγορο κύκλωμα κίνησης IGBT. Έναντι του υπάρχοντος κυκλώματος κίνησης, μπορεί σημαντικά να βελτιώσει το κυματοειδές, να μειώσει το νεκρό χρόνο, και να μειώσει την απώλεια μετατροπής συγχρόνως συγχρόνως, κάθε κίνηση IGBT έχει τις λειτουργίες προστασίας βραχυκυκλώματος και προστασίας κάτω από-τάσης η οθόνη επίδειξης είναι επίδειξη αληθινός-χρώματος 260.000 χρώματος υιοθετεί μια τετρασύρματη ανθεκτική επιτροπή αφής, η οποία έχει την ακριβή ακρίβεια αφής, τη διάρκεια και τη μακριά ζωή αφής. Η δισκέτα αποθήκευσης του U υποστήριξης, μπορεί να πραγματοποιήσει την εισαγωγή και την εξαγωγή των στοιχείων.
Επομένως, ο όλος-ψηφιακός μικρός, ελαφρύς εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής μετάλλων DSP+FPGA, σε αυτήν την επιτόπια έρευνα θα έχει ένα σαφές πλεονέκτημα.

αποσβήνοντας μηχανή επαγωγής 380V 50HZ βιομηχανική για την απόσβεση εργαλείων υλικού 1

ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ:

Πρότυπο Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Λειτουργούσα σειρά τάσης Δύναμη παραγωγής Ανώτατο ρεύμα εισαγωγής Κυμαινόμενη συχνότητα
GYD-40AB 380V 50HZ 340V-430V 40KW 60A 30-80KHZ
GYD-60AB 380V 50HZ 340V-430V 60KW 90A 30-80KHZ
GYD-100AB 380V 50HZ 340V-430V 100KW 150A 30-80KHZ
GYD-160AB 380V 50HZ 340V-430V 160KW 240A 50KHZ
GYD-250AB 380V 50HZ 340V-430V 250KW 375A 50KHZ

 

αποσβήνοντας μηχανή επαγωγής 380V 50HZ βιομηχανική για την απόσβεση εργαλείων υλικού 2

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΒΉΝΟΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΉΣ ΕΠΑΓΩΓΉΣ DSP:

 • Αποσβήστε για το διάφορα υλικό και τα εργαλεία, όπως οι πένσες, το γαλλικό κλειδί, το σφυρί, το τσεκούρι, τα εργαλεία βιδώματος και την κουρά (κουρά οπωρώνων).
 • Αποσβήστε για τις διάφορες συναρμολογήσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, όπως ο στροφαλοφόρος άξονας, τη συνδέοντας ράβδο, την καρφίτσα εμβόλων, τη ρόδα αλυσίδων, τη ρόδα αργιλίου, τη βαλβίδα, τον άξονα βραχιόνων βράχου, τον ημι άξονα κίνησης, το μικρούς άξονα και το δίκρανο.
 • Διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, όπως το εργαλείο και οι άξονες.
 • Αποσβήστε για τις εργαλειομηχανές, όπως η γέφυρα τόρνου και η ράγα οδηγών.
 • Αποσβήστε για τα διάφορα μέρη μετάλλων υλικού και τα επεξεργασμένα στη μηχανή μέρη, όπως ο άξονας, το εργαλείο (ρόδα αλυσίδων), το έκκεντρο, το τσοκ και το σφιγκτήρα κ.λπ.
 • Αποσβήστε για τις φόρμες υλικού, όπως η μικρού μεγέθους φόρμα, τη βοηθητική και εσωτερική τρύπα φορμών της φόρμας.

ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΕΠΑΓΩΓΗΣ

αποσβήνοντας μηχανή επαγωγής 380V 50HZ βιομηχανική για την απόσβεση εργαλείων υλικού 4

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΘΈΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΉΣ DSP+FPGA:

 

1.FAST ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 • Το ελάχιστο ποσοστό είναι λιγότερο από 1 δεύτερο (το ποσοστό είναι διαθέσιμο για τη ρύθμιση και τον έλεγχο).

 

2. ΕΥΡΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα διάφορα μέρη μετάλλων θερμότητας (αντικαταστήστε τη μετακινούμενη σπείρα επαγωγής σύμφωνα με τους διαφορετικούς λειτουργούντες διακόπτες).

 

3. ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόλις συνδεθεί με τη πηγή ισχύος, το σωλήνα σπειρών επαγωγής καθώς επίσης και παροχής νερού και το σωλήνα αύξησης είναι μικρό σε μέγεθος και ελαφρύ σε βάρος.

 

4. ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

 • Μπορείτε να μάθετε να το λειτουργείτε μέσα σε αρκετά πρακτικά.

 

5. ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

 • Μπορεί να αρχίσει για να εκτελεί τη λειτουργία θέρμανσης με την προϋπόθεση ότι το νερό και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι διαθέσιμα.

 

6. ΧΑΜΗΛΗΣ ΙΣΧΎΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

 • Όπως συγκρίνεται με το συμβατικό κενό εξοπλισμό υψηλής συχνότητας σωλήνων, μπορεί να σώσει τη δύναμη από περίπου 70%. Όσο μικρότερο το μέγεθος του κομματιού προς κατεργασία είναι, η πιό μικρή κατανάλωση ισχύος θα ήταν.

 

7. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 • Έχει τέτοια χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως την ομοιόμορφη θέρμανση (ισχύει για να ρυθμίσει το διάστημα της σπείρας επαγωγής για να εξασφαλίσει την κατάλληλη θερμοκρασία όπως απαιτείται από κάθε μέρος του κομματιού προς κατεργασία), γρήγορα τη θέρμανση και τον περιορισμένο oxic ορίζοντα, και μπορεί να φρουρήσει ενάντια σε οποιαδήποτε απόβλητα μετά από να ανοπτήσει.

 

8. ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 • Έχει τέτοια λειτουργία όπως overvoltage, over-current, υπερθέρμανσης και έλλειψης νερού την ένδειξη συναγερμών καθώς επίσης και τον αυτόματο έλεγχο και την προστασία

 

9. ΕΛΕΓΞΙΜΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

 • Ελέγξιμη θερμοκρασία: ισχύει για να ελέγξει τη θερμοκρασία για τη θέρμανση του κομματιού προς κατεργασία σύμφωνα με τον προετοιμασμένο χρόνο θέρμανσης, και το με αυτόν τον τρόπο έλεγχο η θερμοκρασία θέρμανσης σε ένα ορισμένο τεχνικό σημείο.

 

10. ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΡΤΙΩΝ

 • 100% το πλήρες σχέδιο φορτίων, αυτό μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για 24 ώρες.

 

11. ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΣ

 • Μικρή περιοχή, που σώζει το εργαστήριο διαστημικό, καλό περιβάλλον εργασίας, προστασία του περιβάλλοντος, ενέργεια - αποταμίευση, ασφάλεια, κανένας θόρυβος, αέριο εξάτμισης, σκόνη και άλλες εκπομπές.

 

12. ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΆΣΗΣ

 • Απαιτεί ότι κανένας επιταχύνω το μετασχηματιστή που μπορεί να παραγάγει περίπου την τάση δέκα χιλιάδων, και μπορεί έτσι να εξασφαλίσει τη μέγιστη ασφάλεια.

 

αποσβήνοντας μηχανή επαγωγής 380V 50HZ βιομηχανική για την απόσβεση εργαλείων υλικού 5

Αποσβήνοντας μηχανή

Απόσβεση εργαλείων

αποσβήνοντας μηχανή επαγωγής 380V 50HZ βιομηχανική για την απόσβεση εργαλείων υλικού 8

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ:

 

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή του εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής, η GY μπορεί να πραγματοποιήσει την παραγωγή του ειδικού εξοπλισμού εφαρμογής στους διαφορετικούς τομείς όπως η θέρμανση, τήξη, σφυρηλάτηση. απόσβεση, ανόπτηση, μετρίαση και ένα ευρύ φάσμα των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος. Τα προϊόντα υπηρεσιών της επιχείρησης περιλαμβάνουν επίσης το δροσίζοντας εξοπλισμό, τη μέτρηση και τα συστήματα ελέγχου, και τον εξοπλισμό φόρτωσης και εκφόρτωσης.


Pre-sales, κάθε πρόγραμμα οργανώνουν μια επαγγελματική «I+ Ι» - ομάδα «πωλήσεων + τεχνολογίας» για να επικοινωνήσουν με το χρήστη σε βάθος, καταλάβετε πλήρως τις απαιτήσεις διαδικασίας, και αναπτύξτε από κοινού μια λύση με το χρήστη. Και κατάλληλα εξατομικευμένα προϊόντα


Στην πώληση, ο αρχικός «τρόπος σκέψης μετατροπής γωνίας», μετά από μια περιεκτική σε βάθος κατανόηση του πρώτου σταδίου, που αντικαθίσταται με τη θέση του χρήστη για να σκεφτεί για τη λύση, που χρησιμοποιεί τη συσσωρευμένη επαγγελματική πείρα για να διευθύνει τη δοκιμή πεδίων, πριν και μετά από τη σύγκριση διαδικασίας, και έντονα ενήμερος για τη διαδικασία. Συνεχίστε να βελτιώνετε το διάστημα και να προτείνετε τις λογικές λύσεις βελτίωσης


Η υπηρεσία μεταπωλήσεων, που χρησιμοποιεί το πρότυπο υπηρεσιών μεταπωλήσεων online+offline, συνδύασε με μοναδικό: η προσαρμογή, σχέδιο προσωποποίησε τα προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες πελατών και το ισόβιο σύστημα συντήρησης βύθιση: βαθιά να καταλάβει των απαιτήσεων διαδικασίας εργοταξίων, σχεδιάζει το βέλτιστο σχέδιο θέρμανσης, και πραγματικός αποκαταστήστε το περιβάλλον εφαρμογής, μειώστε το λάθος της σύστασης και της διαμόρφωσης εξοπλισμού δράση: κάνετε τα μορφωματικά υλικά καθοδήγησης σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες, ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει χωρίς έναν μηχανικό στη λειτουργία και τη χρήση του εξοπλισμού και της μετα-συντήρησης, και ο τεχνικός δεν μπορεί να είναι στην περιοχή. Είναι επίσης όπως την ύπαρξη στη σκηνή. Στην ανάπτυξη της επιχείρησης, σταθερά πιστεύουμε τόσο η καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιβίωσης της επιχείρησης, έτσι η επιχείρηση θεωρεί πάντα την έννοια «της δημιουργίας της αξίας για τους πελάτες» ως ύψιστη προτεραιότητα της επιχειρησιακής στρατηγικής της.


Η σφαιρική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων της GY εξυπηρετεί τον κόσμο. Η εκτενής υπηρεσία μεταπωλήσεών μας περιλαμβάνει επίσης την επιτόπια κατάρτιση και τα τεχνικά σεμινάρια, διαβουλεύσεις ανταλλακτικών και 24 ώρες την ημέρα, να παρέχει 365 μέρες το χρόνο σε σας μια τεχνική άμεση επικοινωνία διαβουλεύσεων. Εκτός από το πρόσφατα αγορασμένο πρόγραμμα εξοπλισμού, παρέχουμε επίσης στους πελάτες τις οικονομικές παλαιές υπηρεσίες βελτίωσης και μετασχηματισμού εξοπλισμού. Η μακρινή τηλεοπτική υπηρεσία μπορεί να παρέχει στους πελάτες τις άμεσες και στοχοθετημένες λύσεις εγκαίρως όταν αποτυγχάνει ο εξοπλισμός.

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)