Να στείλετε μήνυμα

Προσαρμοσμένη βιομηχανική μηχανή θέρμανσης επαγωγής για την κλειστή θέρμανση ελέγχου βρόχων

1 σύνολο
MOQ
negotiation
τιμή
Προσαρμοσμένη βιομηχανική μηχανή θέρμανσης επαγωγής για την κλειστή θέρμανση ελέγχου βρόχων
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής Industiral
Τάση: 380V, 3phase
Δασμός Cylce: στάση 24 ωρών μη
Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Χρήση: Συρρικνωθείτε τη συναρμολόγηση, σκλήρυνση, σφυρηλάτηση, απόσβεση, ανόπτηση, τήξη
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: φιλικός προς το περιβάλλον, αποδοτικός, ασφαλής, ενέργεια - αποταμίευση, καμία ρύπανση
Συσκευασία: Ξύλινη περίπτωση
Υπηρεσία μεταπώλησης: Από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία, σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη
Υψηλό φως:

Προσαρμοσμένη βιομηχανική μηχανή θέρμανσης επαγωγής

,

Κλειστή μηχανή θέρμανσης επαγωγής βρόχων βιομηχανική

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE, ROHS, FCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: με βάση τις διαταγές
Όροι πληρωμής: 100% T/T πριν από την αποστολή
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολο το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Βιομηχανικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής σχεδίου συνήθειας για την κλειστή θέρμανση ελέγχου βρόχων

 

Προσαρμοσμένη βιομηχανική μηχανή θέρμανσης επαγωγής για την κλειστή θέρμανση ελέγχου βρόχων 0

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΣ:

 

Η θέρμανση επαγωγής είναι μια γρήγορη, φλόγα-ελεύθερη, μέθοδος μη-επαφών για τα μέταλλα. Λειτουργεί μόνο με τις ηλεκτρικά αγώγιμες ουσίες, αλλά είναι ένας από τους γρηγορότερους τρόπους να θερμαθεί ένα στοιχείο στον πυρήνα. Η θέρμανση επαγωγής είναι τόσο αποδοτική και ακριβής επειδή χρησιμοποιεί τον ηλεκτρομαγνητισμό. Σε μια βιομηχανική ρύθμιση, ένας τεχνικός θα χρησιμοποιήσει μια συσκευή θέρμανσης επαγωγής για να δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό ρεύμα στο αντικείμενο μετάλλων, το οποίο παράγει τη θερμότητα σε μοριακό επίπεδο. Αυτή η θερμότητα χτίζει έως ότου το μέταλλο είναι καυτό και αρκετά εύκαμπτο για την κατεργασία.

 

Προσαρμοσμένη βιομηχανική μηχανή θέρμανσης επαγωγής για την κλειστή θέρμανση ελέγχου βρόχων 1

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ:

 

Υιοθετώντας το σταθερό τρόπο λειτουργίας ελέγχου κλειστών βρόγχων θερμοκρασίας, το ποσοστό αλλαγής θερμοκρασίας είναι ελέγξιμο, και τη θερμοκρασία αυξάνεται αυτόματα και χαμηλώνουν σύμφωνα με μια ορισμένη κλίση δηλαδή η θερμοκρασία θέρμανσης του κομματιού προς κατεργασία και η δύναμη παραγωγής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ελέγχονται αυτόματα, και η θερμοκρασία φθάνει στην καθορισμένη αξία για να διατηρήσει τη σταθερή λειτουργία θερμοκρασίας. Η θέρμανση υποστηρίξεων προγράμματος ελέγχου θερμοκρασίας διαδικασία-τύπων PID των κομματιών προς κατεργασία τόσο μικρών όσο μερικά γραμμάρια στις εκατοντάδες των τόνων, και τα γρήγορα χαρακτηριστικά της μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το γρήγορο έλεγχο θερμοκρασίας στα δευτερόλεπτα


Στο πρόγραμμα κλειστών βρόγχων PID, μια αδρανής λειτουργία μεταφοράς συνδέσεων προστίθεται για να λύσει το πρόβλημα της καθυστέρησης μέτρησης του σήματος θερμοκρασίας. Μέσω της εκθετικής/λογαριθμικής λειτουργίας μείωσης, η πραγματική θερμοκρασία του κομματιού προς κατεργασία μπορεί να αποκατασταθεί γρήγορα. Τώρα, εάν είναι μέτρηση θερμοκρασίας θερμοηλεκτρικών ζευγών ή υπέρυθρη μέτρηση θερμοκρασίας, ο άριστος γρήγορος έλεγχος θερμοκρασίας PID χωρίς υπερανυψώνει μπορεί να επιτευχθεί.

 

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΩΝ ΕΠΑΓΩΓΗΣ:

 

Η δύναμη θερμαστρών επαγωγής απαιτεί εξαρτάται από την ακολουθία των παραγόντων:

 

»

Μάζα του κομματιού εργασίας

 

» Υλικές ιδιότητες του κομματιού εργασίας
»

Η αύξηση θερμοκρασίας εσείς απαιτεί

 

» Ο χρόνος θέρμανσης απαιτεί
»

Αποτελεσματικότητα του σχεδίου σπειρών

 

» Περιεκτικό πλήρες σχέδιο φορτίων
»

Οποιαδήποτε απώλεια θερμότητας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θέρμανσης

 

 

 

Προσαρμοσμένη βιομηχανική μηχανή θέρμανσης επαγωγής για την κλειστή θέρμανση ελέγχου βρόχων 2

κλειστή θέρμανση ελέγχου βρόχων

 

 

 

Προσαρμοσμένη βιομηχανική μηχανή θέρμανσης επαγωγής για την κλειστή θέρμανση ελέγχου βρόχων 4

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ:

 • Ο ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας PID, πλατφόρμα θέρμανσης αυξάνει αυτόματα και χαμηλώνει τη θερμοκρασία χορηγώντας σε μια ορισμένη κλίση.

 

 • Η υψηλής ποιότητας διαμόρφωση της πλατφόρμας θέρμανσης είναι σαφής με μια ματιά, και το προσεκτικό σχέδιο είναι τέλειο.

 

 • Ο θαυμαστής σχεδιάζεται με τη χαμηλού θορύβου, εκτεταμένη επίδραση διασκεδασμού θερμότητας υπηρεσιών lifeand καλή.

 

 • Έχει τη γρήγορη ταχύτητα προστασίας, και μπορεί να προστατεύσει το φορτίο εγκαίρως για over-current και το βραχυκύκλωμα, δηλ., έκοψε την παραγωγή, και αυτόματα την επιστροφή για να λειτουργήσει μετά από την ανίχνευση μηχανικών βλαβών.

κλειστή μηχανή θέρμανσης βρόχων

 

Προσαρμοσμένη βιομηχανική μηχανή θέρμανσης επαγωγής για την κλειστή θέρμανση ελέγχου βρόχων 6

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΙ:

 

Βελτιστοποιημένη συνέπεια

 • Η θέρμανση επαγωγής αποβάλλει τις ασυνέπειες και τα ποιοτικά ζητήματα που συνδέονται με την ανοικτή φλόγα, θερμαντικές φανών και άλλες μέθοδοι. Μόλις βαθμολογηθεί κατάλληλα το σύστημα και οργάνωση, δεν υπάρχει καμία εργασία ή παραλλαγή εικασίας το σχέδιο θέρμανσης είναι επαναλαμβανόμενο και συνεπές. Με τα σύγχρονα στερεάς κατάστασης συστήματα, ο ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας παρέχει τα ομοιόμορφα αποτελέσματα η δύναμη μπορεί να ανοιχτεί αμέσως ή να αποκλειστεί. Με τον κλειστό έλεγχο θερμοκρασίας βρόχων, τα προηγμένα συστήματα θέρμανσης επαγωγής έχουν την ικανότητα να μετρήσουν τη θερμοκρασία κάθε μεμονωμένου μέρους. Η συγκεκριμένη κεκλιμένη ράμπα επάνω, η λαβή και η κεκλιμένη ράμπα κάτω από τα ποσοστά μπορούν να καθιερωθούν & τα στοιχεία μπορούν να καταγραφούν για κάθε μέρος που οργανώνεται.

Μεγιστοποιημένη παραγωγικότητα

 • Τα ποσοστά παραγωγής μπορούν να μεγιστοποιηθούν επειδή η επαγωγή λειτουργεί τόσο γρήγορα η θερμότητα αναπτύσσεται άμεσα και αμέσως (>2000º Φ. μέσα < 1="" second="">

Βελτιωμένη ποιότητα των προϊόντων

 • Με την επαγωγή, το μέρος που θερμαίνεται δεν μπαίνει σε ποτέ τη απευθείας επαφή με μια φλόγα ή άλλο στοιχείο θέρμανσης η θερμότητα προκαλείται μέσα το ίδιο στο μέρος από το εναλλασσόμενο ηλεκτρικό ρεύμα. Κατά συνέπεια, τα ποσοστά warpage προϊόντων, διαστρεβλώσεων και απορριμάτων ελαχιστοποιούνται. Η κενή διαδικασία συγκόλλησης χρησιμοποιείται συχνά όταν η μέγιστη ποιότητα των προϊόντων είναι ουσιαστική το μέρος μπορεί να απομονωθεί σε μια εσωκλειόμενη αίθουσα με κενός, αδρανής ή μειώνοντας την ατμόσφαιρα για να εξαλείψει τα αποτελέσματα της οξείδωσης.

Εκτεταμένη ζωή προσαρτημάτων

 • Η θέρμανση επαγωγής παραδίδει γρήγορα την περιοχή-συγκεκριμένη θερμότητα στους πολύ μικρούς τομείς του μέρους σας, χωρίς θέρμανση οποιωνδήποτε περιβαλλόντων μερών. Αυτό επεκτείνει τη ζωή της fixturing και μηχανικής οργάνωσης.

Περιβαλλοντικά ήχος

 • Τα συστήματα θέρμανσης επαγωγής δεν καίνε τα παραδοσιακά απολιθωμένα καύσιμα η επαγωγή είναι μια καθαρή, μη ρυπαντική διαδικασία που θα βοηθήσει να προστατεύσει το περιβάλλον. Ένα σύστημα επαγωγής βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους σας με την εξάλειψη του καπνού, της θερμότητας των αποβλήτων, των επιβλαβών εκπομπών και του δυνατού θορύβου. Η θέρμανση είναι ασφαλής και αποδοτική χωρίς την ανοικτή φλόγα να διακινδυνεψει το χειριστή ή να κρύψει τη διαδικασία. Τα Non-conductive υλικά δεν επηρεάζονται και μπορούν να βρεθούν μέσα πολύ κοντά στη ζώνη θέρμανσης χωρίς ζημία.

Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας

 • Κουρασμένος των αυξανόμενων λογαριασμών χρησιμότητας; Αυτή η μεμονωμένα energy-efficient διαδικασία μετατρέπει μέχρι 90% της χρησιμοποιημένης ενέργεια ενέργειας στη χρήσιμη θερμότητα οι φούρνοι batch είναι γενικά μόνο 45% energy-efficient. Και δεδομένου ότι η επαγωγή δεν απαιτεί καμία προθέρμανση ή δροσερός-κατεβάζει τον κύκλο, οι εφεδρικές απώλειες θερμότητας μειώνονται σε ένα γυμνό ελάχιστο. Η επανάληψη και η συνέπεια της διαδικασίας επαγωγής το καθιστούν ιδιαίτερα συμβατό με τα energy-efficient αυτοματοποιημένα συστήματα.

 

Προσαρμοσμένη βιομηχανική μηχανή θέρμανσης επαγωγής για την κλειστή θέρμανση ελέγχου βρόχων 7

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Pre-sale υπηρεσία.

 • Έρευνα και συμβουλευτική υπηρεσία
 • Συστήστε τον καταλληλότερο για τους πελάτες μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους
 • Εξεταστική υποστήριξη δειγμάτων
 • Βίντεο εργασίας διαθέσιμα
 • Δείτε το εργοστάσιό μας


Υπηρεσία -πώλησης.

 •  Αυστηρά κατασκευάστε τη μηχανή, σύμφωνα με τα σχετικά τεχνικά πρότυπα.
 •  Δώστε την εξέταση τρεξίματος, σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς δοκιμαστικής λειτουργίας εξοπλισμού.
 •  Αυστηρά ελέγξτε επάνω τη μηχανή, πριν από την παράδοση
 •  Παράδοση εγκαίρως.


Υπηρεσία μεταπώλησης.

 • Χρόνος εξουσιοδότησης: 1year εξουσιοδότηση.
 •  Μέσα στην εξουσιοδότηση όλα τα μέρη είναι ελεύθερα για τον πελάτη, οποιοδήποτε ελάττωμα που προκαλείται από τον μη-τεχνητό λόγο, οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα όπως το σχέδιο, κατασκευή, ή η διαδικασία εμφανίζεται, θα παράσχουμε τα μέρη αντικατάστασης μετά από να ανιχνεύσουμε τα ελαττώματα.
 •  Εάν οποιαδήποτε μεγάλα ποιοτικά προβλήματα εμφανιστούν από την εγγυητική περίοδο, θα στείλουμε τη συντήρηση
 • Τεχνικός για να παρέχει στην επισκεπτόμενη υπηρεσία μετά από να ελέγξει τον πελάτη και να χρεώσει για μια ευνοϊκή τιμή.
 • Θα παράσχουμε σε μια τιμή κόστους διάρκειας ζωής στον αγοραστή τα υλικά και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται σε λειτουργία συστημάτων, συντήρηση εξοπλισμού.
 • Ο προαναφερθείς είναι μόνο βασικές απαιτήσεις υπηρεσιών μεταπώλησης, θα καταστήσουμε περισσότερες υποσχέσεις σχετικές με την εξασφάλιση ποιότητας και την εγγύηση λειτουργίας.

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)