Να στείλετε μήνυμα

Ο βιομηχανικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής DSP για συγκολλά τη συγκόλληση

1 σύνολο
MOQ
negotiation
τιμή
Ο βιομηχανικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής DSP για συγκολλά τη συγκόλληση
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Μηχανή συγκόλλησης επαγωγής
Κυμαινόμενη συχνότητα: 30-80khz
Εξουσιοδότηση: 12Months
Υποστήριξη τεχνολογίας: Όλη η ζωή
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Επιτόπου υπηρεσία μηχανικού, Online υποστήριξη, τεχνική υποστήριξη βίντεο
Χρόνος εργασίας: 24 ώρες την ημέρα
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Ενέργεια - αποταμίευση, ασφαλέστερη, αποδοτικότερη, περιβαλλοντικά,
Εφαρμογές: Ενώνοντας στενά ηλεκτρικό τηγάνι θέρμανσης, κατσαρόλα ζεστού νερού, τηγανίζοντας τηγάνι και δοχείο κ
Υψηλό φως:

Βιομηχανικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής DSP

,

Ενώνοντας στενά βιομηχανικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE, FCC, SGS, ROHS
Αριθμό μοντέλου: GY-80C
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα κιβώτια
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Το πλήρες ψηφίο DSP συγκολλά τον εξοπλισμό συγκόλλησης επαγωγής για την επίπεδη βάση ανοξείδωτου

 

 

Ο βιομηχανικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής DSP για συγκολλά τη συγκόλληση 0

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ:

 

Με τη συγκόλληση επαγωγής, η θερμότητα προκαλείται electromagnetically στο κομμάτι προς κατεργασία. Η ταχύτητα και η ακρίβεια της συγκόλλησης επαγωγής το καθιστούν ιδανικό για τη συγκόλληση ακρών των σωλήνων και των σωλήνων. Η συγκόλληση επαγωγής είναι κατάλληλος ιδιαίτερα για την υψηλή παραγωγή. Οι οξυγονοκολλητές επαγωγής μπορούν επίσης να εγκατασταθούν με τα κεφάλια επαφών, μετατρέποντας τους σε διπλής χρήσεως συστήματα συγκόλλησης.

 

Η συγκόλληση επαγωγής καθιερώνεται ως παραγωγικότερη και αποδοτική μέθοδος για τους σωλήνες, σωλήνες και άλλα κλειστά σχεδιαγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των?????????? σωλήνων για τους ανταλλάκτες θερμότητας.

 

Ο βιομηχανικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής DSP για συγκολλά τη συγκόλληση 1

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ:

Τύπος GY-25C GY-40C GY-60C GY-80C
Δύναμη εργασίας Τριφασικό 380V 50HZ Τριφασικό 380V 50HZ Τριφασικό 380V 50HZ Τριφασικό 380V 50HZ
Η σειρά της λειτουργούσας τάσης 360V-520V 360V-520V 360V-520V 360V-520V
Δύναμη παραγωγής 25KW 40KW 60KW 80KW
Κυμαινόμενη συχνότητα 30-80KHZ 30-80KHZ 30-80KHZ 30-80KHZ
Ρεύμα παραγωγής 200-1200A 400-1800A 400-2400A 400-3200A
Συγκολλώντας διάμετροι 150mm 250mm 300mm

400mm

 

 

Ο βιομηχανικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής DSP για συγκολλά τη συγκόλληση 2

μηχανή συγκόλλησης επαγωγής

 

Ο βιομηχανικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής DSP για συγκολλά τη συγκόλληση 4

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ:

 

Ένωση (συγκολλήστε τη συγκόλληση, το ασήμι που συγκολλούν και που συγκολλούν)

 

  • Η συγκόλληση των διάφορων τεμνόντων εργαλείων υλικού, όπως το εργαλείο διαμαντιών, λειαντικό εργαλείο, εργαλείο διατρήσεων, κράμα είδε τη λεπίδα, το σκληρό κόπτη κραμάτων, τον κόπτη άλεσης, το γλύφανο, το εργαλείο προγραμματισμού και το στερεό κεντρικό κομμάτι.

 

  • Συγκόλληση της μηχανικής συσκευής διάφορου υλικού: Ασημένιος συγκολλώντας και συγκολλώντας των μετάλλων της ίδιας ποικιλίας ή των διαφορετικών ποικιλιών, όπως τα προϊόντα τουαλετών και κουζινών υλικού, την καταψύχοντας συναρμολόγηση χαλκού, τη συναρμολόγηση διακοσμήσεων λαμπτήρων, τη συναρμολόγηση φορμών ακρίβειας, τη λαβή υλικού, eggbeater, το χάλυβα κραμάτων και χάλυβας, το χάλυβα και το χαλκό καθώς επίσης και το χαλκό και το χαλκό.

 

  • Η σύνθετη κατώτατη συγκόλληση δοχείων ισχύει κυρίως συγκολλά τη συγκόλληση της εγκυκλίου, του τετραγώνου καθώς επίσης και άλλου ανώμαλου σαφούς κατώτατου σημείου δοχείων. Ισχύει επίσης στην πεδιάδα συγκολλά τη συγκόλληση άλλων μετάλλων.

 

  • Η συγκόλληση της θέρμανσης του δίσκου της ηλεκτρικής κατσαρόλας ζεστού νερού αναφέρεται κυρίως συγκολλά τη συγκόλληση της επίπεδης βάσης ανοξείδωτου, το φύλλο αργιλίου και τα σωληνοειδή ηλεκτρικά στοιχεία θέρμανσης των διάφορων μορφών.

 

 

Ο βιομηχανικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής DSP για συγκολλά τη συγκόλληση 5

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ:

 

Υψηλή αποδοτικότητα

  • Μειωμένες απώλειες συστημάτων και πλήρως αποτυχίες εξοπλισμού από το υδάτινο σύστημα.

Υψηλή τεχνολογία

  • Ενσωματωμένα αρμονικά μέτρα κυκλωμάτων ελέγχου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και διορθώσεων παράγοντα δύναμης.

Υψηλή αξιοπιστία

  • Η υψηλή αξιοπιστία και ο υψηλός πλεονασμός καθιστούν τη συσκευή ικανή 24 ωρών της λειτουργίας και βελτιώνουν σημαντικά τη ζωή εξοπλισμού και την ασφαλή λειτουργία.

Σταθερή λειτουργία

  • Τα πλήρη μέτρα προστασίας ορίου κρατούν τον εξοπλισμό ακίνδυνα συνδεμένο υπό τις διάφορες συνθήκες εργασίας.

Μακράς διαρκείας πλήρης ψηφιακή επαγωγή DSP+FPGA που αποσβήνει Equipemt για το μέταλλο που αποσβήνει 7

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ:

 

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή του εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής, η GY μπορεί να πραγματοποιήσει την παραγωγή του ειδικού εξοπλισμού εφαρμογής στους διαφορετικούς τομείς όπως η θέρμανση, τήξη, σφυρηλάτηση. απόσβεση, ανόπτηση, μετρίαση και ένα ευρύ φάσμα των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος. Τα προϊόντα υπηρεσιών της επιχείρησης περιλαμβάνουν επίσης το δροσίζοντας εξοπλισμό, τη μέτρηση και τα συστήματα ελέγχου, και τον εξοπλισμό φόρτωσης και εκφόρτωσης.


Pre-sales, κάθε πρόγραμμα οργανώνουν μια επαγγελματική «I+ Ι» - ομάδα «πωλήσεων + τεχνολογίας» για να επικοινωνήσουν με το χρήστη σε βάθος, καταλάβετε πλήρως τις απαιτήσεις διαδικασίας, και αναπτύξτε από κοινού μια λύση με το χρήστη. Και κατάλληλα εξατομικευμένα προϊόντα


Στην πώληση, ο αρχικός «τρόπος σκέψης μετατροπής γωνίας», μετά από μια περιεκτική σε βάθος κατανόηση του πρώτου σταδίου, που αντικαθίσταται με τη θέση του χρήστη για να σκεφτεί για τη λύση, που χρησιμοποιεί τη συσσωρευμένη επαγγελματική πείρα για να διευθύνει τη δοκιμή πεδίων, πριν και μετά από τη σύγκριση διαδικασίας, και έντονα ενήμερος για τη διαδικασία. Συνεχίστε να βελτιώνετε το διάστημα και να προτείνετε τις λογικές λύσεις βελτίωσης


Η υπηρεσία μεταπωλήσεων, που χρησιμοποιεί το πρότυπο υπηρεσιών μεταπωλήσεων online+offline, συνδύασε με μοναδικό: η προσαρμογή, σχέδιο προσωποποίησε τα προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες πελατών και το ισόβιο σύστημα συντήρησης βύθιση: βαθιά να καταλάβει των απαιτήσεων διαδικασίας εργοταξίων, σχεδιάζει το βέλτιστο σχέδιο θέρμανσης, και πραγματικός αποκαταστήστε το περιβάλλον εφαρμογής, μειώστε το λάθος της σύστασης και της διαμόρφωσης εξοπλισμού δράση: κάνετε τα μορφωματικά υλικά καθοδήγησης σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες, ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει χωρίς έναν μηχανικό στη λειτουργία και τη χρήση του εξοπλισμού και της μετα-συντήρησης, και ο τεχνικός δεν μπορεί να είναι στην περιοχή. Είναι επίσης όπως την ύπαρξη στη σκηνή. Στην ανάπτυξη της επιχείρησης, σταθερά πιστεύουμε τόσο η καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιβίωσης της επιχείρησης, έτσι η επιχείρηση θεωρεί πάντα την έννοια «της δημιουργίας της αξίας για τους πελάτες» ως ύψιστη προτεραιότητα της επιχειρησιακής στρατηγικής της.


Η σφαιρική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων της GY εξυπηρετεί τον κόσμο. Η εκτενής υπηρεσία μεταπωλήσεών μας περιλαμβάνει επίσης την επιτόπια κατάρτιση και τα τεχνικά σεμινάρια, διαβουλεύσεις ανταλλακτικών και 24 ώρες την ημέρα, να παρέχει 365 μέρες το χρόνο σε σας μια τεχνική άμεση επικοινωνία διαβουλεύσεων. Εκτός από το πρόσφατα αγορασμένο πρόγραμμα εξοπλισμού, παρέχουμε επίσης στους πελάτες τις οικονομικές παλαιές υπηρεσίες βελτίωσης και μετασχηματισμού εξοπλισμού. Η μακρινή τηλεοπτική υπηρεσία μπορεί να παρέχει στους πελάτες τις άμεσες και στοχοθετημένες λύσεις εγκαίρως όταν αποτυγχάνει ο εξοπλισμός.

 

 

 
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)