Να στείλετε μήνυμα

380V 3 υδρόψυξη εξοπλισμού συγκόλλησης επαγωγής φάσης πολυσύνθετη

1 σύνολο
MOQ
Negotiation
τιμή
380V 3 υδρόψυξη εξοπλισμού συγκόλλησης επαγωγής φάσης πολυσύνθετη
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Συγκολλώντας μηχανή επαγωγής
Αρχή θέρμανσης: Θέρμανση μαγνητικής επαγωγής
Σύστημα ψύξης: Υδρόψυξη
Δύναμη εργασίας: 3phase 380v
Εφαρμογή: Συγκολλώντας αγκίδα, αργίλιο, κράμα ή χαλκός
Εξουσιοδότηση: 12 μήνες, όλη η υποστήριξη τεχνολογίας ζωής
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Οθόνη αφής, ασφαλής, εύκολη λειτουργία
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, όλη η
Υψηλό φως:

380V συγκολλώντας εξοπλισμός επαγωγής

,

3Phase συγκολλώντας εξοπλισμός επαγωγής

,

Πολυσύνθετος συγκολλώντας εξοπλισμός επαγωγής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE FCC ROHS SGS
Αριθμό μοντέλου: Gysq-TC -120AB
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Εξαρτηθείτε σε παραγγελία και τον προορισμό
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Γρήγορη και γρήγορη συγκολλώντας μηχανή επαγωγής θέρμανσης για το χάλυβα Stainess στο τιτάνιο

 

380V 3 υδρόψυξη εξοπλισμού συγκόλλησης επαγωγής φάσης πολυσύνθετη 0

Συγκολλώντας μηχανή επαγωγής

 

Η συγκόλληση επαγωγής, μια δημοφιλής εφαρμογή θέρμανσης επαγωγής, είναι η διαδικασία δύο ή περισσότερα κομμάτια του μετάλλου ή του κεραμικού υλικού με ένα λειωμένο μέταλλο υλικών πληρώσεως όπως το ασήμι, το κράμα αργιλίου ή ο χαλκός. Η συγκόλληση απαιτεί μια υψηλότερη θερμοκρασία από συγκολλώντας αλλά παράγει έναν πολύ ισχυρό δεσμό που αντιστέκεται την αλλαγή κλονισμού, δόνησης και θερμοκρασίας. Οι συγκολλημένες ενώσεις είναι και υγρές και gas-tight και παρέχουν την καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα. Μια συγκολλώντας μηχανή επαγωγής παραδίδει γρήγορα την ιδιαίτερα εντοπισμένη θερμότητα για να ελαχιστοποιήσει το warpage και τη διαστρέβλωση μερών. Η συγκόλληση σε ένα ελεγχόμενο κενό ή σε μια αδρανή προστατευτική ατμόσφαιρα μπορεί σημαντικά να βελτιώσει τη γενική ποιότητα μερών και να αποβάλει τις δαπανηρές διαδικασίες καθαρισμού μερών.

 

Απαιτήσεις δύναμης:

 

Η δύναμη που απαιτείται για να θερμάνει το κομμάτι εργασίας σας εξαρτάται από:

  • Η μάζα του κομματιού εργασίας σας
  • Οι υλικές ιδιότητες του κομματιού εργασίας σας
  • Η θερμοκρασία αυξάνεται εσείς απαιτεί
  • Ο χρόνος θέρμανσης που απαιτείται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες διαδικασίας σας
  • Η αποτελεσματικότητα του τομέα εξ αιτίας του σχεδίου σπειρών
  • Οποιεσδήποτε απώλειες θερμότητας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θέρμανσης

Αφότου καθορίζουμε τη δύναμη που απαιτείται για να θερμάνει το κομμάτι εργασίας σας μπορούμε να επιλέξουμε το σωστό εξοπλισμό θέρμανσης επαγωγής που λαμβάνει υπόψη την αποδοτικότητα συζεύξεων σπειρών.

 

τεχνικές παράμετροι

Οι παράμετροι του 380V 3 συγχρονίζουν την υδρόψυξη εξοπλισμού συγκόλλησης επαγωγής πολυσύνθετη

Πρότυπο Gys-120AB (τριφασικό)
Δύναμη εργασίας 340V-430V
Μέγιστο ρεύμα εισαγωγής 180A
Δύναμη παραγωγής 120KW
Κυμαινόμενη συχνότητα 10-50KHZ
Ρεύμα παραγωγής 400-4500A
Το ποσοστό ροής δροσίζοντας νερού 0.08-0.16Mpa 12L/Min
Σημείο προστασίας θερμοκρασίας ύδατος 50C
Μέγεθος προϊόντων κεντρικός αγωγός: 870x695x1050mm
μετασχηματιστής: 850x420x750mm
Καθαρό βάρος κεντρικός αγωγός: 123kg
μετασχηματιστής: 84kg

 

 

μηχανή θέρμανσης επαγωγής

μηχανή θέρμανσης επαγωγής, εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγήςμηχανή θέρμανσης επαγωγής, εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής

 

 

 

380V 3 υδρόψυξη εξοπλισμού συγκόλλησης επαγωγής φάσης πολυσύνθετη 5

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΩΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ

 

Η συγκόλληση επαγωγής εκτός από τη γενική θέρμανση επαγωγής οφελών φέρνει σε ουσιαστικά οποιαδήποτε διαδικασία θέρμανσης, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι να χρησιμοποιηθεί η θέρμανση επαγωγής για τη βιομηχανική συγκόλληση. Αυτοί περιλαμβάνουν την εκλεκτική θέρμανση, την καλύτερη κοινή ποιότητα, τη μειωμένη οξείδωση και τον όξινο καθαρισμό, τους γρηγορότερους κύκλους θέρμανσης και τα συνεπέστερα αποτελέσματα.

• ΕΚΛΕΚΤΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η θέρμανση επαγωγής μπορεί να στοχεύσει για να παρέχει τη θερμότητα στις πολύ μικρές περιοχές μέσα στις σφιχτές ανοχές παραγωγής. Μόνο εκείνοι οι τομείς του μέρους μέσα πολύ κοντά στην ένωση θερμαίνονται το υπόλοιπο του μέρους δεν επηρεάζεται. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία απευθείας επαφή με το μέρος, δεν υπάρχει καμία ευκαιρία για τη θραύση. Η ζωή αυξάνεται αισθητά επειδή τα προβλήματα λόγω της επαναλαμβανόμενης έκθεσης στη θερμότητα (όπως η διαστρέβλωση και η κούραση μετάλλων) αποβάλλονται. Αυτό το πλεονέκτημα γίνεται ιδιαίτερα σημαντικό με τις υψηλής θερμοκρασίας διαδικασίες συγκόλλησης. Με το αποδοτικό σχέδιο σπειρών, προσεκτικός και τη συνεπή τοποθέτηση μερών, είναι δυνατό να παρασχεθεί ταυτόχρονα η θερμότητα στους διαφορετικούς τομείς του ίδιου μέρους.

• ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η θέρμανση επαγωγής παράγει τις καθαρές, leakproof ενώσεις με την παρεμπόδιση του υλικού πληρώσεως από τη ροή στις περιοχές ότι δεν πρέπει. Αυτή η δυνατότητα να δημιουργηθούν οι καθαρές και ελέγξιμες ενώσεις είναι ένας από τους λόγους ότι η συγκόλληση επαγωγής χρησιμοποιείται εκτενώς για τις μεγάλης ακρίβειας, εφαρμογές υψηλός-αξιοπιστίας.

• ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Η θέρμανση φλογών σε μια κανονική ατμόσφαιρα προκαλεί την οξείδωση, το ξελέπιασμα και τη συγκέντρωση άνθρακα στα μέρη. Για να καθαρίσουν τα μέρη, οι εφαρμογές της κοινός-αποδυνάμωσης της ροής και τα ακριβά όξινα καθαρίζοντας λουτρά έχουν απαιτηθεί παραδοσιακά. Οι κενοί φούρνοι batch λύνουν αυτά τα προβλήματα, αλλά έχουν τους σημαντικούς δικών τους περιορισμούς λόγω του μεγάλου μεγέθους, της φτωχών αποδοτικότητας και της έλλειψης ποιοτικού ελέγχου τους. Η συγκόλληση με την επαγωγή μειώνει και την οξείδωση και τις δαπανηρές απαιτήσεις καθαρισμού, ειδικά όταν χρησιμοποιείται ένας γρήγορος δροσερός-κάτω κύκλος.

• ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Επειδή ο κύκλος θέρμανσης επαγωγής είναι πολύ σύντομος σε σύγκριση με τη συγκόλληση φλογών, περισσότερα μέρη μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία στη ίδια ποσότητα του χρόνου, και η λιγότερη θερμότητα απελευθερώνεται στο περιβάλλον περιβάλλον.

• ΣΥΝΕΠΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η συγκόλληση επαγωγής είναι μια πολύ επαναλαμβανόμενη διαδικασία επειδή οι μεταβλητές όπως ο χρόνος, η θερμοκρασία, το κράμα, fixturing, και ο προσδιορισμός θέσης μερών είναι πολύ ελέγξιμες. Η εσωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος RF μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει το κύκλος ζωών, και ο έλεγχος θερμοκρασίας μπορεί να ολοκληρωθεί με τα πυρόμετρα, τους οπτικά αισθητήρες θερμοκρασίας ή τα θερμοηλεκτρικά ζεύγη.

 

εφαρμογή μηχανών θέρμανσης επαγωγής

 

συγκολλώντας μηχανή επαγωγής

 

 

 

μηχανή θέρμανσης επαγωγής, εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής

Η επιχείρηση της GY είναι ο ηγέτης σήμερα στην παραγωγή του εξοπλισμού επαγωγής και στις εσωτερικές και ξένες αγορές. Εάν θέλετε να αγοράσετε τον εξοπλισμό για το μέταλλο που σκληραίνει σε μια λογική τιμή, είναι καλύτερο να αγοραστούν τα προϊόντα άμεσα από τον κατασκευαστή, χωρίς να υπερπληρώσει στους μεσάζοντες.

Προκειμένου να αγοραστεί η μονάδα για το μέταλλο που σκληραίνει, η αξία του οποίου θα είναι λογική, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τη GY άμεσα, και σύντομα θα λάβετε τον αξιόπιστο και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας.

Η επιχείρηση πωλεί επίσης τις σκληραίνοντας μονάδες επαγωγής των διάφορων ικανοτήτων που κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλό - ποιοτικά πρότυπα.

Οι ειδικοί της επιχείρησης γνωρίζουν πάντα τις τάσεις αγοράς, και εξετάζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε οποιων δήποτε από τον πιό σύνθετο εξοπλισμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, με τον πιό σύντομο πιθανό χρόνο. Τα προϊόντα της επιχείρησής μας είναι με συνέπεια υψηλά - ποιότητα, αξιοπιστία και διάρκεια.

Παρέχουμε επίσης την υπηρεσία ποιοτικής εξουσιοδότησης, και την υπηρεσία μετα-εξουσιοδότησης με αμοιβαία ευεργετικούς όρους.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)