Να στείλετε μήνυμα

Συγκολλώντας εξοπλισμός επαγωγής ψηφιακού ελέγχου DSP με την οθόνη αφής

1 σύνολο
MOQ
Negotiation
τιμή
Συγκολλώντας εξοπλισμός επαγωγής ψηφιακού ελέγχου DSP με την οθόνη αφής
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Συγκολλώντας μηχανή επαγωγής
Αρχή θέρμανσης: Θέρμανση μαγνητικής επαγωγής
Σύστημα ψύξης: Υδρόψυξη
Δύναμη εργασίας: 3phase 380v
Εφαρμογή: Συγκολλώντας αγκίδα, αργίλιο, κράμα ή χαλκός
Εξουσιοδότηση: 12 μήνες, όλη η υποστήριξη τεχνολογίας ζωής
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Οθόνη αφής, ασφαλής, εύκολη λειτουργία
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, όλη η
Υψηλό φως:

Ψηφιακός συγκολλώντας εξοπλισμός επαγωγής

,

Συγκολλώντας εξοπλισμός επαγωγής DSP

,

Συγκολλώντας εξοπλισμός επαγωγής αφής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE FCC ROHS SGS
Αριθμό μοντέλου: Gys-120AB
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Εξαρτηθείτε σε παραγγελία και τον προορισμό
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Συγκολλώντας μηχανή επαγωγής πίνακα ελέγχου DSP ψηφιακή για το χάλυβα Stainess στον ορείχαλκο

 

Συγκολλώντας εξοπλισμός επαγωγής ψηφιακού ελέγχου DSP με την οθόνη αφής 0

Συγκολλώντας μηχανή επαγωγής

 

Η συγκόλληση επαγωγής είναι μια μέθοδος δύο κομμάτια του μετάλλου μαζί με ένα τρίτο, λειωμένο μέταλλο υλικών πληρώσεως. Η κοινή περιοχή θερμαίνεται επάνω από το σημείο τήξης του μετάλλου υλικών πληρώσεως αλλά κάτω από το σημείο τήξης των μετάλλων που ενώνεται το λειωμένο μέταλλο υλικών πληρώσεως ρέει στο χάσμα μεταξύ των άλλων δύο κομματιών μετάλλων από την τριχοειδή δράση και των μορφών ένας ισχυρός μεταλλουργικός δεσμός καθώς δροσίζει. Από όλες τις μεθόδους διαθέσιμες για την ένωση μετάλλων, η συγκόλληση επαγωγής μπορεί να είναι η πιό ευπροσάρμοστη. Οι συγκολλημένες ενώσεις έχουν τη μεγάλη εκτατή δύναμη – είναι συχνά ισχυρότερες από τα δύο μέταλλα που συνδέονται από κοινού. Οι συγκολλημένες ενώσεις αποκρούουν το αέριο και το υγρό, αντιστέκονται τη δόνηση και τον κλονισμό και είναι απρόσβλητες από τις κανονικές αλλαγές στη θερμοκρασία. Επειδή τα μέταλλα που ενώνονται οι ίδιοι δεν λειώνουν, δεν είναι στρεβλωμένα ή ειδάλλως διαστρεβλωμένα και διατηρούν τα αρχικά μεταλλουργικά χαρακτηριστικά τους. Επειδή οι συγκολλημένες ενώσεις έχουν πολύ έναν καθαρό, η well-finished εμφάνιση, συγκόλληση επαγωγής είναι συχνά η προτιμημένη συνδέοντας διαδικασία για τα κοu'φώματα υδραυλικών, τα εργαλεία, το βαρύ εξοπλισμό κατασκευής και τα υψηλής ποιότητας καταναλωτικά προϊόντα. Η διαδικασία είναι καλοταιριασμένη για τα ενώνοντας ανόμοια μέταλλα, το οποίο δίνει στο σχεδιαστή συνελεύσεων τις πιό υλικές επιλογές. Οι σύνθετες συνελεύσεις μπορούν να κατασκευαστούν σταδιακά με τη χρησιμοποίηση των μετάλλων υλικών πληρώσεως με τα σταδιακά χαμηλότερα σημεία τήξης. Η συγκόλληση επαγωγής είναι σχετικά γρήγορη και οικονομική, απαιτεί τις σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες και είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμη στην αυτοματοποίηση και τις αδύνατες πρωτοβουλίες κατασκευής.

 

Απαιτήσεις δύναμης:

 

Η δύναμη που απαιτείται για να θερμάνει το κομμάτι εργασίας σας εξαρτάται από:

  • Η μάζα του κομματιού εργασίας σας
  • Οι υλικές ιδιότητες του κομματιού εργασίας σας
  • Η θερμοκρασία αυξάνεται εσείς απαιτεί
  • Ο χρόνος θέρμανσης που απαιτείται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες διαδικασίας σας
  • Η αποτελεσματικότητα του τομέα εξ αιτίας του σχεδίου σπειρών
  • Οποιεσδήποτε απώλειες θερμότητας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θέρμανσης

Αφότου καθορίζουμε τη δύναμη που απαιτείται για να θερμάνει το κομμάτι εργασίας σας μπορούμε να επιλέξουμε το σωστό εξοπλισμό θέρμανσης επαγωγής που λαμβάνει υπόψη την αποδοτικότητα συζεύξεων σπειρών.

 

τεχνικές παράμετροι

Οι παράμετροι του συγκολλώντας εξοπλισμού επαγωγής ψηφιακού ελέγχου DSP με την οθόνη αφής

Πρότυπο Gys-120AB (τριφασικό)
Δύναμη εργασίας 340V-430V
Μέγιστο ρεύμα εισαγωγής 180A
Δύναμη παραγωγής 120KW
Κυμαινόμενη συχνότητα 10-50KHZ
Ρεύμα παραγωγής 400-4500A
Το ποσοστό ροής δροσίζοντας νερού 0.08-0.16Mpa 12L/Min
Σημείο προστασίας θερμοκρασίας ύδατος 50C
Μέγεθος προϊόντων κεντρικός αγωγός: 870x695x1050mm
μετασχηματιστής: 850x420x750mm
Καθαρό βάρος κεντρικός αγωγός: 123kg
μετασχηματιστής: 84kg

 

μηχανή θέρμανσης επαγωγής

 

μηχανή θέρμανσης επαγωγής

 

 

Συγκολλώντας εξοπλισμός επαγωγής ψηφιακού ελέγχου DSP με την οθόνη αφής 4

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΩΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ

Η συγκόλληση επαγωγής εκτός από τη γενική θέρμανση επαγωγής οφελών φέρνει σε ουσιαστικά οποιαδήποτε διαδικασία θέρμανσης, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι να χρησιμοποιηθεί η θέρμανση επαγωγής για τη βιομηχανική συγκόλληση. Αυτοί περιλαμβάνουν την εκλεκτική θέρμανση, την καλύτερη κοινή ποιότητα, τη μειωμένη οξείδωση και τον όξινο καθαρισμό, τους γρηγορότερους κύκλους θέρμανσης και τα συνεπέστερα αποτελέσματα.

• ΕΚΛΕΚΤΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η θέρμανση επαγωγής μπορεί να στοχεύσει για να παρέχει τη θερμότητα στις πολύ μικρές περιοχές μέσα στις σφιχτές ανοχές παραγωγής. Μόνο εκείνοι οι τομείς του μέρους μέσα πολύ κοντά στην ένωση θερμαίνονται το υπόλοιπο του μέρους δεν επηρεάζεται. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία απευθείας επαφή με το μέρος, δεν υπάρχει καμία ευκαιρία για τη θραύση. Η ζωή αυξάνεται αισθητά επειδή τα προβλήματα λόγω της επαναλαμβανόμενης έκθεσης στη θερμότητα (όπως η διαστρέβλωση και η κούραση μετάλλων) αποβάλλονται. Αυτό το πλεονέκτημα γίνεται ιδιαίτερα σημαντικό με τις υψηλής θερμοκρασίας διαδικασίες συγκόλλησης. Με το αποδοτικό σχέδιο σπειρών, προσεκτικός και τη συνεπή τοποθέτηση μερών, είναι δυνατό να παρασχεθεί ταυτόχρονα η θερμότητα στους διαφορετικούς τομείς του ίδιου μέρους.

• ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η θέρμανση επαγωγής παράγει τις καθαρές, leakproof ενώσεις με την παρεμπόδιση του υλικού πληρώσεως από τη ροή στις περιοχές ότι δεν πρέπει. Αυτή η δυνατότητα να δημιουργηθούν οι καθαρές και ελέγξιμες ενώσεις είναι ένας από τους λόγους ότι η συγκόλληση επαγωγής χρησιμοποιείται εκτενώς για τις μεγάλης ακρίβειας, εφαρμογές υψηλός-αξιοπιστίας.

• ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Η θέρμανση φλογών σε μια κανονική ατμόσφαιρα προκαλεί την οξείδωση, το ξελέπιασμα και τη συγκέντρωση άνθρακα στα μέρη. Για να καθαρίσουν τα μέρη, οι εφαρμογές της κοινός-αποδυνάμωσης της ροής και τα ακριβά όξινα καθαρίζοντας λουτρά έχουν απαιτηθεί παραδοσιακά. Οι κενοί φούρνοι batch λύνουν αυτά τα προβλήματα, αλλά έχουν τους σημαντικούς δικών τους περιορισμούς λόγω του μεγάλου μεγέθους, της φτωχών αποδοτικότητας και της έλλειψης ποιοτικού ελέγχου τους. Η συγκόλληση με την επαγωγή μειώνει και την οξείδωση και τις δαπανηρές απαιτήσεις καθαρισμού, ειδικά όταν χρησιμοποιείται ένας γρήγορος δροσερός-κάτω κύκλος.

• ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Επειδή ο κύκλος θέρμανσης επαγωγής είναι πολύ σύντομος σε σύγκριση με τη συγκόλληση φλογών, περισσότερα μέρη μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία στη ίδια ποσότητα του χρόνου, και η λιγότερη θερμότητα απελευθερώνεται στο περιβάλλον περιβάλλον.

• ΣΥΝΕΠΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η συγκόλληση επαγωγής είναι μια πολύ επαναλαμβανόμενη διαδικασία επειδή οι μεταβλητές όπως ο χρόνος, η θερμοκρασία, το κράμα, fixturing, και ο προσδιορισμός θέσης μερών είναι πολύ ελέγξιμες. Η εσωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος RF μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει το κύκλος ζωών, και ο έλεγχος θερμοκρασίας μπορεί να ολοκληρωθεί με τα πυρόμετρα, τους οπτικά αισθητήρες θερμοκρασίας ή τα θερμοηλεκτρικά ζεύγη.

 

εφαρμογή μηχανών θέρμανσης επαγωγής

ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΥΓΚΟΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

Αν και υπάρχει μια ευρεία ποικιλία συγκολλήστε τις ενώσεις για να ταιριάξετε το ποικίλο μέρος και η γεωμετρία και οι λειτουργίες συνελεύσεων, συγκολλούν πιό πολύ τις ενώσεις είναι παραλλαγές του ενός από δύο βασικούς τύπους – η ένωση άκρης και η ένωση περιτυλίξεων. Για να διαμορφώσουν μια ένωση άκρης, τα δύο κομμάτια του μετάλλου τοποθετούνται σε μια άκρη στην άκρη, σε μια δίπλα δίπλα ρύθμιση όπως φαίνεται στην ακολουθία της εικόνας. Η δύναμη του δεσμού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ποσό συνδέοντας επιφάνειας, αλλά μια κατάλληλα διαμορφωμένη ένωση άκρης θα είναι αρκετά ισχυρή να ικανοποιήσει πολλές ανάγκες εφαρμογής. Η οργάνωση είναι σχετικά απλή, και για μερικές εφαρμογές, μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για να έχει ένα συνεπές πάχος μερών στην ένωση.

 
συγκόλληση επαγωγής

 

Για τις εφαρμογές που απαιτούν έναν ισχυρότερο δεσμό, ένας εναλλακτικός τύπος ένωσης μπορεί να είναι προτιμητέος. Οι ενώσεις περιτυλίξεων έχουν μια μεγαλύτερη συνδέοντας επιφάνεια επειδή τα δύο μέταλλα επικαλύπτουν το ένα το άλλο. Επομένως ένας ισχυρότερος δεσμός παράγεται. Οι ενώσεις περιτυλίξεων έχουν ένα διπλό πάχος στην κοινή περιοχή, η οποία μπορεί να είναι ένα πιθανό πρόβλημα για τις εφαρμογές όπου το διάστημα είναι περιορισμένο. Αλλά για τα κοu'φώματα υδραυλικών και τις παρόμοιες εφαρμογές, αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα. Η επικαλύπτοντας φύση της ένωσης περιτυλίξεων βοηθά πραγματικά στον προσδιορισμό θέσης των μερών για τη συγκόλληση ιδιαίτερα με τα σωληνοειδή μέρη, η ένωση γίνεται αυτοφερόμενη επειδή ένα μέρος αρμόζει σε άλλο.

 

Τα πλεονεκτήματα και των δύο βασικών κοινών τύπων συνδυάζονται σε μια ένωση άκρη-περιτυλίξεων. Αν και αυτός ο τύπος ένωσης απαιτεί περισσότερη εργασία για να συγκεντρώσει, έχει και ένα ενιαίο πάχος και τη μέγιστη δύναμη, και είναι συνήθως αυτοφερόμενη

 

συγκόλληση επαγωγής

 

μηχανή θέρμανσης επαγωγής, εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής

Η επιχείρηση της GY είναι ο ηγέτης σήμερα στην παραγωγή του εξοπλισμού επαγωγής και στις εσωτερικές και ξένες αγορές. Εάν θέλετε να αγοράσετε τον εξοπλισμό για το μέταλλο που σκληραίνει σε μια λογική τιμή, είναι καλύτερο να αγοραστούν τα προϊόντα άμεσα από τον κατασκευαστή, χωρίς να υπερπληρώσει στους μεσάζοντες.

Προκειμένου να αγοραστεί η μονάδα για το μέταλλο που σκληραίνει, η αξία του οποίου θα είναι λογική, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τη GY άμεσα, και σύντομα θα λάβετε τον αξιόπιστο και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας.

Η επιχείρηση πωλεί επίσης τις σκληραίνοντας μονάδες επαγωγής των διάφορων ικανοτήτων που κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλό - ποιοτικά πρότυπα.

Οι ειδικοί της επιχείρησης γνωρίζουν πάντα τις τάσεις αγοράς, και εξετάζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε οποιων δήποτε από τον πιό σύνθετο εξοπλισμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, με τον πιό σύντομο πιθανό χρόνο. Τα προϊόντα της επιχείρησής μας είναι με συνέπεια υψηλά - ποιότητα, αξιοπιστία και διάρκεια.

Παρέχουμε επίσης την υπηρεσία ποιοτικής εξουσιοδότησης, και την υπηρεσία μετα-εξουσιοδότησης με αμοιβαία ευεργετικούς όρους.

 

Συγκολλώντας εξοπλισμός επαγωγής ψηφιακού ελέγχου DSP με την οθόνη αφής 9

 

 
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)