Να στείλετε μήνυμα

Υδρόψυξη μηχανών συγκόλλησης μαγνητικής επαγωγής υψηλής συχνότητας για τον κύβο χαλκού

1 σύνολο
MOQ
Negotiation
τιμή
Υδρόψυξη μηχανών συγκόλλησης μαγνητικής επαγωγής υψηλής συχνότητας για τον κύβο χαλκού
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Συγκολλώντας μηχανή επαγωγής
Αρχή θέρμανσης: Θέρμανση μαγνητικής επαγωγής
Σύστημα ψύξης: Υδρόψυξη, 45℃
Δύναμη εργασίας: 240-380V
Εφαρμογή: Συγκολλώντας αγκίδα, αργίλιο, κράμα ή χαλκός
Εξουσιοδότηση: 1 έτος, όλη η υποστήριξη τεχνολογίας ζωής
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Οθόνη αφής, ασφαλής, εύκολη λειτουργία
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, όλη η
Υψηλό φως:

Συγκολλώντας μηχανή μαγνητικής επαγωγής

,

υδρόψυξη μηχανών συγκόλλησης επαγωγής

,

Μηχανή επαγωγής υψηλής συχνότητας κύβων χαλκού

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE FCC ROHS SGS
Αριθμό μοντέλου: Gys-120AB
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Εξαρτηθείτε σε παραγγελία και τον προορισμό
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Γρήγορη συγκολλώντας μηχανή επαγωγής υψηλής συχνότητας θέρμανσης για τον κύβο χαλκού

 

Υδρόψυξη μηχανών συγκόλλησης μαγνητικής επαγωγής υψηλής συχνότητας για τον κύβο χαλκού 0

Συγκολλώντας μηχανή επαγωγής

 

Η συγκόλληση επαγωγής είναι όλη για τη διαδικασία που ενώνει δύο κομμάτια του μετάλλου, σιδηρούχος ή μη σιδηρούχος από κοινού. Η συγκόλληση επαγωγής εισάγει ένα υλικό πληρώσεως μετάλλων που έχει το χαμηλότερο σημείο τήξης από τα ενωμένα μέταλλα για να τους καταστήσει έντονα συνδεμένους.

συγκόλληση επαγωγής

 

Η συγκόλληση επαγωγής είναι γρήγορη και ακριβής, ενσωμάτωση μεθόδου θερμοκρασίας και χρόνου θέρμανσης ελέγξιμη, τέλεια στις γραμμές παραγωγής.  Συγκολλώντας από την επαγωγή τη θέρμανση, ακριβώς οι καθορισμένες περιοχές είναι θερμάστρα, τα παρακείμενα υλικά απρόσβλητα για να εξασφαλίσουν ενώσεις ισχυρές, leak-proof και αντιδιαβρωτικές.

Ενάντια σε αυτά τα πλεονεκτήματα, η συγκόλληση επαγωγής υιοθετείται ευρέως ουσιαστικά οποιοδήποτε στόχο συγκόλλησης στις βιομηχανίες όπως η ηλεκτροτεχνικοί βιομηχανία, η συσκευή, η αυτοκινητοβιομηχανία, οι σωλήνες και οι σωλήνες. Ο συγκολλώντας εξοπλισμός επαγωγής μας που χρησιμοποιείται ευρέως στη συγκόλληση σωλήνων χαλκού, την ανοξείδωτη συγκόλληση σωλήνων, τη συγκόλληση σωλήνων αργιλίου, τα συστατικά της ηλεκτρικής γεννήτριας, της συγκόλλησης πριονιών και λεπίδων, των συναρμολογήσεων και των βαλβίδων που συγκολλούν, ακόμη και συγκόλληση κομματιών τρυπανιών. Παρέχουμε την ενσωματωμένη συγκολλώντας γραμμή παραγωγής επαγωγής με τη λύση συγκόλλησης για τους πελάτες.

 

 

 

τεχνικές παράμετροι

Οι παράμετροι της υδρόψυξης μηχανών συγκόλλησης μαγνητικής επαγωγής υψηλής συχνότητας για τον κύβο χαλκού

Πρότυπο Gys-120AB (τριφασικό)
Δύναμη εργασίας 340V-430V
Μέγιστο ρεύμα εισαγωγής 180A
Δύναμη παραγωγής 120KW
Κυμαινόμενη συχνότητα 10-50KHZ
Ρεύμα παραγωγής 400-4500A
Το ποσοστό ροής δροσίζοντας νερού 0.08-0.16Mpa 12L/Min
Σημείο προστασίας θερμοκρασίας ύδατος 50C
Μέγεθος προϊόντων κεντρικός αγωγός: 870x695x1050mm
μετασχηματιστής: 850x420x750mm
Καθαρό βάρος κεντρικός αγωγός: 123kg
μετασχηματιστής: 84kg

 

 

μηχανή θέρμανσης επαγωγής

 

μηχανή θέρμανσης επαγωγής

 

 

Υδρόψυξη μηχανών συγκόλλησης μαγνητικής επαγωγής υψηλής συχνότητας για τον κύβο χαλκού 5

Διαδικασίες συγκόλλησης επαγωγής

 

ΚΑΘΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Στη διαδικασία συγκόλλησης, το μέταλλο υλικών πληρώσεως σύρεται στην ένωση από μια δύναμη τραβήγματος γνωστή ως τριχοειδής δράση κατά τη διάρκεια του κύκλου θερμότητας. Έτσι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διατηρηθεί το σωστό ποσό διαστήματος μεταξύ των μερών για να επιτρέψει σε αυτό για να συμβεί. Συνήθως, οι ισχυρότερες ενώσεις γίνονται με να επιτρέψουν ίσα-ίσα στο διάστημα του μετάλλου υλικών πληρώσεως για να ρεύσουν στην κοινή περιοχή, χαρακτηριστικά στη σειρά .001» σε .005» (0,25 χιλ. σε .127 χιλ.). Το ευρύτερο διάστημα θα οδηγήσει γενικά σε μια πιό αδύνατη ένωση. Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι τα μέταλλα επεκτείνονται και συμβάλλονται στα διαφορετικά ποσοστά όταν θερμαίνονται και δροσισμένος. Ιδιαίτερα κατά ένωση των ανόμοιων μετάλλων, τον ποσοστά επέκτασης/συστολής πρέπει να επιτραπούν για όταν τοποθετούνται τα μέρη.

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΓΚΟΛΛΩΝΤΑΣ ΚΡΑΜΑ

Τα κράματα ασημιών, χαλκού και αργιλίου είναι ευρείας χρήσεως μέταλλα υλικών πληρώσεως το ασήμι επιλέγεται συχνά επειδή έχει ένα σχετικά χαμηλό σημείο τήξης. Ο χαλκός συγκολλά έχει ένα υψηλότερο σημείο τήξης αλλά είναι γενικά πιό οικονομικός. Ανάλογα με την εφαρμογή, το κράμα μπορεί να είναι υπό μορφή ραβδιού, να κολλήσει ή να προσχηματίσει. Ένα προσχηματισμένο συγκολλώντας κράμα είναι κανονικά η καλύτερη επιλογή όταν ακόμη και η διανομή και η επανάληψη είναι κυρίαρχες εκτιμήσεις.

 

ΑΠΟΒΑΛΤΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ

Συγκολλήστε το υλικό δεν θα ρεύσει κατάλληλα εάν το λίπος, ο ρύπος ή η σκουριά εμποδίσουν την πορεία του. Αρχικά αφαιρέστε οποιοδήποτε πετρέλαιο ή λίπος με έναν διαλύτη αφαίρεσης λίπους ή άλλη μέθοδο. Κατόπιν αφαιρέστε τη σκουριά και το ξελέπιασμα με ένα χημικό λουτρό, μια βούρτσα καλωδίων ανοξείδωτου ή ένα emory ύφασμα. Η κοινή περιοχή ΠΡΕΠΕΙ να είναι καθαρή.

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΡΟΗΣ Η ΧΡΗΣΗΣ

Όταν η συγκόλληση γίνεται υπαίθρια, οι ενώσεις είναι κανονικά καλυμμένες προηγουμένως με τη ροή, μια χημική ένωση που προστατεύει τις επιφάνειες μερών από τον αέρα. Οι βοήθειες ενός ροής επιστρώματος αποτρέπουν την οξείδωση όταν θερμαίνει επάνω το μέταλλο, προστατεύει συγκολλά το κράμα και βελτιώνει τη ροή του. Δεδομένου ότι η θερμότητα εφαρμόζεται στην ένωση, η ροή θα διαλύσει και θα απορροφήσει τα οξείδια που διαμορφώνουν. Ποικίλες ροές είναι διαθέσιμες για τη χρήση στις διαφορετικές θερμοκρασίες, με τα διαφορετικά μέταλλα και για ποικίλες περιβαλλοντικές συνθήκες. Το σημείο που θυμάται είναι ότι η ροή πρέπει να λειώσει και να γίνει απολύτως υγρή πριν από τα λειωμένα μέταλλα κραμάτων. Ο συχνότερα η ροή πωλείται με μορφή κολλών έτσι μπορεί να βουρτσιστεί προς τα μέρη αμέσως πριν από τον πραγματικό κύκλο θέρμανσης. Για να αποβάλει τη ροή, να αποβάλει την παρουσία οξυγόνου και να συγκολλήσει τα μέρη σας σε μια προστατευτική ατμόσφαιρα όπως το άζωτο, το υδρογόνο ή η χωρισμένη αμμωνία. Αυτός ο τύπος συγκόλλησης ολοκληρώνεται συνήθως σε ένα ελεγχόμενης ατμόσφαιρας παράθυρο γαντιών ή έναν κενό φούρνο. Χωρίς οξυγόνο στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για την οξείδωση και η τελειωμένη ένωση διατηρεί έναν καθαρό, υψηλός - ποιοτική εμφάνιση. Η χρησιμοποίηση μιας προστατευτικής ατμόσφαιρας εξαλείφει επίσης οποιαδήποτε ανάγκη γιατί μετα-συγκολλήστε το όξινο καθαρίζοντας λουτρό. Λόγω αυτών των πλεονεκτημάτων, η προστατευτική συγκόλληση ατμόσφαιρας έχει τη μεγάλη έκκληση για τους κατασκευαστές ενδιαφερόμενους για την υψηλή ρυθμοαπόδοση σε ένα αδύνατο, συνεχούς ροής περιβάλλον κατασκευής.

 

ΜΕΡΗ ΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Πρίν εφαρμόζει τη θερμότητα στα μέρη, σιγουρευτείτε ότι κατάλληλα-τοποθετούνται και ενισχύονται για να παραμείνουν στην κατάλληλη ευθυγράμμιση. Ιδιαίτερα με τις ενώσεις περιτυλίξεων, οι νόμοι της βαρύτητας βοηθούν εν προκειμένω. Οι σφιγκτήρες, vises, τα πρόσθετες βάρη και οι υποστηρίξεις απαιτούνται μερικές φορές. Κατά την επιλογή των υλικών υποστήριξης, επιλέξτε εκείνοι που είναι φτωχοί αγωγοί της θερμότητας, όπως το ανοξείδωτο, inconel ή η κεραμική. Αυτοί θα σύρουν την ελάχιστη θερμότητα μακρυά από την ένωση και θα συντηρήσουν την αποδοτικότητα της διαδικασίας θέρμανσης. Επίσης ψάξτε τα υλικά υποστήριξης με τα συμβατά ποσοστά επέκτασης έτσι ώστε η ευθυγράμμιση δεν είναι διαταραγμένη.

 

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ!

Οι περισσότερες διαδικασίες συγκόλλησης τρέχουν στις θερμοκρασίες μεταξύ 800°F και 2,000°F. Για έναν ισχυρότερο συγκολλήστε την ένωση, τα μέταλλα που είναι ενωμένη μαζί ανάγκη να είναι κοντά στην ίδια θερμοκρασία. Οι αργοί κύκλοι θερμότητας παράγουν γενικά τα καλύτερα αποτελέσματα από τους γρήγορους κύκλους θερμότητας. Σε πολλές διαδικασίες συγκόλλησης, το μέταλλο υλικών πληρώσεως εφαρμόζεται στην ένωση αφότου επιτυγχάνεται η κατάλληλη θερμοκρασία. Εναλλακτικά, οι συγκολλώντας προσχηματισμοί μπορούν να τοποθετηθούν γύρω από την ένωση προτού να αρχίσει ο κύκλος θερμότητας. Το λειώνοντας μέταλλο υλικών πληρώσεως θα τείνει να ρεύσει προς τους τομείς της υψηλότερης θερμοκρασίας, έτσι είναι ορθή πρακτική να εφαρμοστεί η θερμότητα στην πλευρά της συνέλευσης απέναντι από όπου το μέταλλο υλικών πληρώσεως τοποθετείται. Η θερμότητα βοηθά έπειτα να σύρει το λειωμένο μέταλλο κάτω στην κοινή περιοχή.

 

ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

(Μην απαιτημένος για την προστατευμένη ατμόσφαιρα που συγκολλά) τα μέρη που συγκολλιούνται σε μια υπαίθρια ατμόσφαιρα απαιτούν μια σε δύο στάδια λειτουργία καθαρισμού. Τα υπολείμματα ροής είναι χημικά διαβρωτικά και μπορούν να αποδυναμώσουν την ένωση εάν όχι αφαιρούμενος εντελώς. Αφότου έχει σταθεροποιήσει το υλικό πληρώσεως, ένα ζεστό νερό αποσβήνει αμέσως αφότου συστήνεται ο κύκλος θερμότητας. Για να αφαιρέσουν την υπόλοιπη οξείδωση, τα μέρη μπορούν να βυθιστούν στο καυτό θειικό ή υδροχλωρικό οξύ. Η προσοχή πρέπει να ληφθεί για να αποφύγει την ένωση με ένα πάρα πολύ ισχυρό διάλυμα οξέος. Τα μέρη που συγκολλιούνται σε μια προστατευτική ατμόσφαιρα δεν απαιτούν κανέναν καθαρισμό

 

εφαρμογή μηχανών θέρμανσης επαγωγής

συγκόλληση επαγωγής

 

μηχανή θέρμανσης επαγωγής, εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής

 

Η επιχείρηση της GY είναι ο ηγέτης σήμερα στην παραγωγή του εξοπλισμού επαγωγής και στις εσωτερικές και ξένες αγορές. Εάν θέλετε να αγοράσετε τον εξοπλισμό για το μέταλλο που σκληραίνει σε μια λογική τιμή, είναι καλύτερο να αγοραστούν τα προϊόντα άμεσα από τον κατασκευαστή, χωρίς να υπερπληρώσει στους μεσάζοντες.

Προκειμένου να αγοραστεί η μονάδα για το μέταλλο που σκληραίνει, η αξία του οποίου θα είναι λογική, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τη GY άμεσα, και σύντομα θα λάβετε τον αξιόπιστο και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας.

Η επιχείρηση πωλεί επίσης τις σκληραίνοντας μονάδες επαγωγής των διάφορων ικανοτήτων που κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλό - ποιοτικά πρότυπα.

Οι ειδικοί της επιχείρησης γνωρίζουν πάντα τις τάσεις αγοράς, και εξετάζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε οποιων δήποτε από τον πιό σύνθετο εξοπλισμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, με τον πιό σύντομο πιθανό χρόνο. Τα προϊόντα της επιχείρησής μας είναι με συνέπεια υψηλά - ποιότητα, αξιοπιστία και διάρκεια.

Παρέχουμε επίσης την υπηρεσία ποιοτικής εξουσιοδότησης, και την υπηρεσία μετα-εξουσιοδότησης με αμοιβαία ευεργετικούς όρους.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)