Να στείλετε μήνυμα

40KW ψηφιακή συχνότητα μηχανών 200KHZ Ultrghigh θερμικής επεξεργασίας επαγωγής

1 σύνολο
MOQ
negotiation
τιμή
40KW ψηφιακή συχνότητα μηχανών 200KHZ Ultrghigh θερμικής επεξεργασίας επαγωγής
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: μηχανή θερμικής επεξεργασίας επαγωγής
Συχνότητα: Εξαιρετικά υψηλό 80-200KHZ
Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Δύναμη: 40kW
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Επιτόπου υπηρεσία μηχανικού, Online υποστήριξη, τεχνική υποστήριξη βίντεο
Χρόνος εργασίας: Μη στάση, 24 ώρες την ημέρα
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Ενέργεια - αποταμίευση, ασφαλέστερη, αποδοτικότερη, περιβαλλοντικά,
Εφαρμογή: Συρρικνωθείτε τη συναρμολόγηση
Υψηλό φως:

40KW μηχανή θερμικής επεξεργασίας επαγωγής

,

Ψηφιακή μηχανή θερμικής επεξεργασίας επαγωγής

,

200KHZ μηχανή θερμαστρών επαγωγής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE, FCC, SGS, ROHS
Αριθμό μοντέλου: Gyhd-40AB
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα κιβώτια
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

40KW πλήρης συχνότητα μηχανών 80-200KHZ Ultrghigh θερμικής επεξεργασίας επαγωγής ελέγχου ψηφίων

 

40KW ψηφιακή συχνότητα μηχανών 200KHZ Ultrghigh θερμικής επεξεργασίας επαγωγής 0

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΑΓΩΓΗΣ

Απλά δηλωμένη, η θέρμανση επαγωγής είναι η καθαρότερη, αποδοτικότερη, οικονομικώς αποδοτική, ακριβής, και επαναλαμβανόμενη μέθοδος υλικού θερμαίνοντας διαθέσιμη στη βιομηχανία, σήμερα.

Ακριβώς σχεδιασμένες σπείρες επαγωγής που συνεργάζονται με εκβάσεις μιας τις ισχυρές και εύκαμπτες επαγωγής ηλεκτρικού ρεύματος παροχής προϊόντων επαναλαμβανόμενες θέρμανσης συγκεκριμένες για την επιθυμητή εφαρμογή. Οι παροχές ηλεκτρικού ρεύματος επαγωγής με σκοπό να ποσολογήσουν ακριβώς την υλική θέρμανση και να ανταποκριθούν στις αλλαγές μιας υλικής ιδιοκτησίας κατά τη διάρκεια του κύκλου θέρμανσης κάνουν σχεδιαγράμματα θέρμανσης επίτευξης τα διαφορετικά από μια ενιαία εφαρμογή θέρμανσης μια πραγματικότητα.

Ο σκοπός της θέρμανσης επαγωγής μπορεί να είναι να ένα μέρος για να αποτρέψει την ένδυση καταστήστε το μέταλλο ελατό για τη σφυρηλάτηση ή την καυτός-διαμόρφωση στην επιθυμητή μορφή συγκολλήστε ή συγκολλήστε δύο μέρη από κοινού λειώστε και αναμίξτε τα συστατικά που πηγαίνουν στα υψηλής θερμοκρασίας κράματα, καθιστώντας τις αεριωθούμενες μηχανές πιθανές ή για οποιοδήποτε αριθμό άλλων εφαρμογών.

 

40KW ψηφιακή συχνότητα μηχανών 200KHZ Ultrghigh θερμικής επεξεργασίας επαγωγής 1

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ:

 

Πρότυπο Gyhd-40AB (τριφασικό)
Δύναμη εργασίας 340V-430V
Μέγιστο ρεύμα εισαγωγής 60A
Δύναμη παραγωγής 40KW
Κυμαινόμενη συχνότητα 80-200KHZ
Το ποσοστό ροής δροσίζοντας νερού 0.15-0.3Mpa 7.6L/Min
Σημείο προστασίας θερμοκρασίας ύδατος 40C
Μέγεθος προϊόντων κεντρικός αγωγός: 940x580x1020mm
μετασχηματιστής: 840x730x750mm
Καθαρό βάρος κεντρικός αγωγός: 115kgs
μετασχηματιστής: 76.5kgs

 

 

40KW ψηφιακή συχνότητα μηχανών 200KHZ Ultrghigh θερμικής επεξεργασίας επαγωγής 2

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΙ:

 • Η θέρμανση επαγωγής είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όπου οι ιδιαίτερα επαναλαμβανόμενες διαδικασίες εκτελούνται. Μόλις ρυθμιστεί κατάλληλα μια μηχανή θέρμανσης επαγωγής, το μέρος μετά από το μέρος θερμαίνεται με τα ίδια αποτελέσματα. Η δυνατότητα της θέρμανσης επαγωγής για να θερμάνει τα διαδοχικά μέρη όμοια σημαίνει ότι η διαδικασία είναι προσαρμόσιμη στην απολύτως αυτόματη λειτουργία, όπου τα κομμάτια προς κατεργασία φορτώνονται και ξεφορτώνονται μηχανικά.
 • Η θέρμανση επαγωγής το έχει καταστήσει πιθανό να εντοπίσει τις διαδικασίες, όπως η σκλήρυνση, στις γραμμές παραγωγής μαζί με άλλες εργαλειομηχανές αντί στα μακρινά, χωριστά τμήματα. Αυτό κερδίζει χρόνο της μεταφοράς των μερών από ένα μέρος του εργοστασίου σε άλλο. Η θέρμανση επαγωγής είναι καθαρή. Δεν ρίχνει από τη δυσάρεστη θερμότητα. Οι συνθήκες εργασίας γύρω από τις μηχανές θέρμανσης επαγωγής είναι καλές. Δεν εκπέμπουν τον καπνό και το ρύπο που συνδέονται μερικές φορές με τα τμήματα επεξεργασίας με θερμότητα και σφυρηλατούν τα καταστήματα.
 • Ένα άλλο επιθυμητό χαρακτηριστικό της θέρμανσης επαγωγής είναι η δυνατότητά του να θερμάνει μόνο μια μικρή μερίδα ενός κομματιού προς κατεργασία, που προσφέρει τα πλεονεκτήματα όπου είναι περιττό να θερμαθεί ολόκληρο το μέρος. Αυτό το πλεονέκτημα είναι κρίσιμο στα βασικά μέρη με μερικές εντοπισμένες περιοχές υψηλός-ένδυσης κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας. Προηγουμένως, μια υψηλότερη ποιότητα, ακριβότερο υλικό θα απαιτούταν για να αντισταθεί την ένδυση της λειτουργίας. Με την επαγωγή, τα λιγότερο ακριβά υλικά μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία τοπικά για να επιτύχουν τη διάρκεια που απαιτείται.
 • Η θέρμανση επαγωγής είναι γρήγορη. Μια κατάλληλα συντονισμένη μηχανή θέρμανσης επαγωγής μπορεί να επεξεργαστεί τους υψηλούς όγκους μερών ανά λεπτό με τη χρησιμοποίηση του αποδοτικών σχεδίου σπειρών και του χειρισμού μερών. Δεδομένου ότι οι μηχανές θέρμανσης επαγωγής είναι καλοταιριασμένες στην αυτοματοποίηση, μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν με στις υπάρχουσες γραμμές παραγωγής μερών. Αντίθετα από τις ακτινοβόλες λύσεις θέρμανσης, η θέρμανση επαγωγής θερμαίνει μόνο το μέρος μέσα στη σπείρα χωρίς σπατάλη της ενέργειας στην περιττή θέρμανση.
 • Η θέρμανση επαγωγής είναι καθαρή. Χωρίς διαδικασίες φλογών που αφήνουν την αιθάλη ή ειδάλλως απαιτούν μετά από να θερμάνουν, η επαγωγή είναι μια επιλογή για τα μέρη που απαιτούν την καθαρή θέρμανση, όπως σε διαδικασίες συγκόλλησης. Επειδή η θέρμανση επαγωγής χρησιμοποιεί τα μαγνητικά πεδία που είναι διαπερατά μέσω του γυαλιού ή άλλων υλικών, η ελεγχόμενης ατμόσφαιρας θέρμανση μέσω της επαγωγής είναι μια δυνατότητα.

 

40KW ψηφιακή συχνότητα μηχανών 200KHZ Ultrghigh θερμικής επεξεργασίας επαγωγής 3

 • ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ:

 •  

1. Θέρμανση (καυτό σφυρηλατημένο κομμάτι, καυτοί συναρμολόγηση και οσμηρός)

Το καυτό σφυρηλατημένο κομμάτι στοχεύει να κατασκευάσει τα κομμάτια εργασίας ορισμένης θερμοκρασίας (τα διαφορετικά υλικά απαιτούν τις διαφορετικές θερμοκρασίες) σε άλλες μορφές μέσω του Τύπου σφυρηλατημένων κομματιών με τη βοήθεια του Τύπου διατρήσεων, της μηχανής σφυρηλατημένων κομματιών ή άλλων εξοπλισμών, για τις περιπτώσεις, της καυτής εξώθησης της περίπτωσης ρολογιών, flan ρολογιών, της λαβής, του εξαρτήματος φορμών, της κουζίνας και των επιτραπέζιων εμπορευμάτων, των εμπορευμάτων τέχνης, του τυποποιημένου μέρους, του συνδέσμου, του κατασκευασμένου μηχανικού μέρους, της κλειδαριάς χαλκού, του καρφιού, της καρφίτσας χάλυβα και της καρφίτσας.

 

Η καυτή συναρμολόγηση αναφέρεται στη σύνδεση των διαφορετικών μετάλλων ή των μετάλλων με τα αμέταλλα μέσω της θέρμανσης βασισμένης στην αρχή της καυτής επέκτασης ή του καυτού οσμηρού, για τις περιπτώσεις, η ενσωματωμένη συγκόλληση του πυρήνα χαλκού του θερμαντικού σώματος υπολογιστών με τον Ιστό φύλλων και ομιλητών αργιλίου, της ένωσης του χάλυβα και του πλαστικού σωλήνα, της σφράγισης του φύλλου αλουμινίου αργιλίου (φλούδα οδοντοκρεμών), του στροφέα μηχανών και της σφράγισης του σωληνοειδούς ηλεκτρικού στοιχείου θέρμανσης.

 

Να τήξει στοχεύει κυρίως να λειώσει το μέταλλο στο υγρό με τη χρησιμοποίηση τον υψηλής θερμοκρασίας, ο οποίος ισχύει κυρίως στον οσμηρό του σιδήρου, του χάλυβα, του χαλκού, του αργιλίου, του ψευδάργυρου καθώς επίσης και των διάφορων ευγενών μετάλλων.

 

2. Θερμική επεξεργασία (η επιφάνεια αποσβήνει)

Αποσβήστε για το διάφορα υλικό και τα εργαλεία, όπως πιό plier, το γαλλικό κλειδί, το σφυρί, το τσεκούρι, τα εργαλεία βιδώματος και την κουρά (κουρά οπωρώνων).

 

Αποσβήστε για τις διάφορες συναρμολογήσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, όπως ο στροφαλοφόρος άξονας, τη συνδέοντας ράβδο, την καρφίτσα εμβόλων, τη ρόδα αλυσίδων, τη ρόδα αργιλίου, τη βαλβίδα, τον άξονα βραχιόνων βράχου, τον ημι άξονα κίνησης, το μικρούς άξονα και το δίκρανο. Διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, όπως το εργαλείο και οι άξονες.

 

Αποσβήστε για τις εργαλειομηχανές, όπως η γέφυρα τόρνου και η ράγα οδηγών.

 

Αποσβήστε για τα διάφορα μέρη μετάλλων υλικού και τα επεξεργασμένα στη μηχανή μέρη, όπως ο άξονας, το εργαλείο (ρόδα αλυσίδων), το έκκεντρο, το τσοκ και το σφιγκτήρα κ.λπ.

 

Αποσβήστε για τις φόρμες υλικού, όπως η μικρού μεγέθους φόρμα, τη βοηθητική και εσωτερική τρύπα φορμών της φόρμας.

 

3. Ένωση (συγκολλήστε τη συγκόλληση, το ασήμι που συγκολλούν και που συγκολλούν)

Η συγκόλληση των διάφορων τεμνόντων εργαλείων υλικού, όπως το εργαλείο διαμαντιών, λειαντικό εργαλείο, εργαλείο διατρήσεων, κράμα είδε τη λεπίδα, το σκληρό κόπτη κραμάτων, τον κόπτη άλεσης, το γλύφανο, το εργαλείο προγραμματισμού και το στερεό κεντρικό κομμάτι.

 

Συγκόλληση της μηχανικής συσκευής διάφορου υλικού: Ασημένιος συγκολλώντας και συγκολλώντας των μετάλλων της ίδιας ποικιλίας ή των διαφορετικών ποικιλιών, όπως τα προϊόντα τουαλετών και κουζινών υλικού, την καταψύχοντας συναρμολόγηση χαλκού, τη συναρμολόγηση διακοσμήσεων λαμπτήρων, τη συναρμολόγηση φορμών ακρίβειας, τη λαβή υλικού, eggbeater, το χάλυβα κραμάτων και χάλυβας, το χάλυβα και το χαλκό καθώς επίσης και το χαλκό και το χαλκό.

 

Η σύνθετη κατώτατη συγκόλληση δοχείων ισχύει κυρίως συγκολλά τη συγκόλληση της εγκυκλίου, του τετραγώνου καθώς επίσης και άλλου ανώμαλου σαφούς κατώτατου σημείου δοχείων. Ισχύει επίσης στην πεδιάδα συγκολλά τη συγκόλληση άλλων μετάλλων.

 

Η συγκόλληση της θέρμανσης του δίσκου της ηλεκτρικής κατσαρόλας ζεστού νερού αναφέρεται κυρίως συγκολλά τη συγκόλληση της επίπεδης βάσης ανοξείδωτου, το φύλλο αργιλίου και τα σωληνοειδή ηλεκτρικά στοιχεία θέρμανσης των διάφορων μορφών.

 

4. Ανόπτηση (μετρίαση και διαμόρφωση)

Η ανόπτηση των διάφορων προϊόντων ανοξείδωτου, όπως η λεκάνη ανοξείδωτου, ανόπτησε και εξώθησε μπορεί, ανοπτημένη διπλωμένη άκρη, ανοπτημένος νεροχύτης, σωλήνας ανοξείδωτου, επιτραπέζιο σκεύος και φλυτζάνι.

 

Ανόπτηση των διάφορων άλλων κομματιών εργασίας μετάλλων, όπως το κεφάλι σφαιρών γκολφ, το σύνθημα, η κλειδαριά ορείχαλκου, η συναρμολόγηση χαλκού υλικού, η λαβή μαχαιριών κουζινών, η λεπίδα, το τηγάνι αργιλίου, ο κάδος αργιλίου, το θερμαντικό σώμα αργιλίου και τα διάφορα προϊόντα αργιλίου.

 

συγκόλληση επαγωγήςσφυρηλατημένο κομμάτι επαγωγής

τήξη inducttionανόπτηση επαγωγής

40KW ψηφιακή συχνότητα μηχανών 200KHZ Ultrghigh θερμικής επεξεργασίας επαγωγής 8

 

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ:


Pre-sale υπηρεσία.

 • Έρευνα και συμβουλευτική υπηρεσία
 • συστήστε τον καταλληλότερο για τους πελάτες μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους
 • Εξεταστική υποστήριξη δειγμάτων
 • βίντεο εργασίας διαθέσιμα
 • Δείτε το εργοστάσιό μας


Υπηρεσία -πώλησης.

 • Αυστηρά κατασκευάστε τη μηχανή, σύμφωνα με τα σχετικά τεχνικά πρότυπα.
 • Δώστε την εξέταση τρεξίματος, σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς δοκιμαστικής λειτουργίας εξοπλισμού.
 • Αυστηρά ελέγξτε επάνω τη μηχανή, πριν από την παράδοση
 • Παράδοση εγκαίρως.


Υπηρεσία μεταπώλησης.

 • Χρόνος εξουσιοδότησης: 1year εξουσιοδότηση.
 • Μέσα στην εξουσιοδότηση όλα τα μέρη είναι ελεύθερα για τον πελάτη, οποιοδήποτε ελάττωμα που προκαλείται από τον μη-τεχνητό λόγο, οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα όπως το σχέδιο, κατασκευή, ή η διαδικασία εμφανίζεται, θα παράσχουμε τα μέρη αντικατάστασης μετά από να ανιχνεύσουμε τα ελαττώματα.
 • Εάν οποιαδήποτε μεγάλα ποιοτικά προβλήματα εμφανιστούν από την εγγυητική περίοδο, θα στείλουμε τη συντήρηση
 • τεχνικός για να παρέχει στην επισκεπτόμενη υπηρεσία μετά από να ελέγξει τον πελάτη και να χρεώσει για μια ευνοϊκή τιμή.
 • Θα παράσχουμε σε μια τιμή κόστους διάρκειας ζωής στον αγοραστή τα υλικά και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται σε λειτουργία συστημάτων, συντήρηση εξοπλισμού.
 • Ο προαναφερθείς είναι μόνο βασικές απαιτήσεις υπηρεσιών μεταπώλησης, θα καταστήσουμε περισσότερες υποσχέσεις σχετικές με την εξασφάλιση ποιότητας και την εγγύηση λειτουργίας.

 

 
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)