Να στείλετε μήνυμα

Βιομηχανική μετριάζοντας μηχανή επαγωγής για τη σκλήρυνση επαγωγής χάλυβα

1 σύνολο
MOQ
negotiation
τιμή
Βιομηχανική μετριάζοντας μηχανή επαγωγής για τη σκλήρυνση επαγωγής χάλυβα
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: σκληραίνοντας μηχανή επαγωγής
Θερμαντικά υλικά: Φραγμός χάλυβα
Εξουσιοδότηση: 12Months
Υποστήριξη τεχνολογίας: Όλη η ζωή
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Επιτόπου υπηρεσία μηχανικού, Online υποστήριξη, τεχνική υποστήριξη βίντεο
Χρόνος εργασίας: 24 ώρες την ημέρα
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Ενέργεια - αποταμίευση, ασφαλέστερη, αποδοτικότερη, περιβαλλοντικά,
Εφαρμογή: Απόσβεση επαγωγής, σκλήρυνση επαγωγής
Υψηλό φως:

Βιομηχανική μετριάζοντας μηχανή επαγωγής

,

Μετριάζοντας μηχανή επαγωγής χάλυβα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE, FCC, SGS, ROHS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα κιβώτια
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Σκληραίνοντας σκληραίνοντας μηχανή επαγωγής χάλυβα για την επιφάνεια που αποσβήνει και που μετριάζει

 

Βιομηχανική μετριάζοντας μηχανή επαγωγής για τη σκλήρυνση επαγωγής χάλυβα 0

ΤΙ INUDCTION ΣΚΛΗΡΑΊΝΕΙ;

 

Η σκλήρυνση μπορεί να καθοριστεί απλά ως οποιαδήποτε διαδικασία από την οποία η σκληρότητα ενός υλικού αυξάνεται και η ολκιμότητα μειώνεται. Αυτό μπορεί να γίνει προκειμένου να ενισχύσει τις επιφάνειες υψηλός-ένδυσης και να επεκταθεί η ζωή υπηρεσιών των μερών. Αν και υπάρχουν διάφορες διαφορετικές μέθοδοι για τη σκλήρυνση που μπορεί να είναι λίγο πολύ κατάλληλη ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιείται, η τεχνολογία επαγωγής χρησιμοποιείται συχνά σε μια σκληραίνοντας διαδικασία γνωστή όπως αποσβήνοντας και μετριάζοντας.

ΤΙ Η ΕΠΑΓΩΓΗ ΑΠΟΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ TEMPERRING;

Η απόσβεση και η μετρίαση είναι μια σκληραίνοντας διαδικασία που μπορεί μόνο να εκτελεσθεί στο μέσο στο χάλυβα υψηλού άνθρακα. Ο χάλυβας θερμαίνεται σε μια αρκετά υψηλή θερμοκρασία για τη δομή κρυστάλλου του σιδήρου για να αλλάξει από ferrite στον ωστενίτη. Σε αυτό το αλλαγμένο κράτος κρυστάλλου, ο χάλυβας είναι σε θέση να διαλύσει τον πολύ περισσότερο άνθρακα από ειδάλλως θα μπορούσε. Ο χάλυβας αποσβήνεται έπειτα χρησιμοποιώντας το νερό, το έλαιο, ή, στην περίπτωση του εξοπλισμού επαγωγής, μια νερό-πολυμερή λύση. Αυτή η απόσβεση δροσίζει το χάλυβα που γρήγορα αποτρέπει τα ιζήματα άνθρακα από τη διαμόρφωση που μπορεί να μειώσει την τελική σκληρότητα του χάλυβα. Μόλις δροσίσει ο χάλυβας σε μια αρκετά χαμηλή θερμοκρασία, η δομή κρυστάλλου προσπαθεί να επιστρέψει στο χαμηλής θερμοκρασίας κράτος της. Σε αυτό το σημείο, ο χάλυβας έχει διαλύσει περισσότερο άνθρακα από μπορεί να κρατήσει στο αρχικό χαμηλής θερμοκρασίας κράτος του έτσι μετασχηματίζει σε μια διαφορετική δομή κρυστάλλου αποκαλούμενη μαρτενσίτη. Ο μαρτενσίτης οφείλεται εξαιρετικά σκληρά στη διαστρέβλωση των δομών κρυστάλλου και ενός υψηλότερου κορεσμού του άνθρακα. Σε αυτό το σημείο, ο χάλυβας είναι πολύ σκληρός αλλά κατά συνέπεια, είναι επίσης πολύ εύθραυστος. Η μετρίαση περιλαμβάνει τη θέρμανση της υποστήριξης χάλυβα σε μια πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία προκειμένου να μειωθεί ελαφρώς η σκληρότητα και, με τη σειρά, να μειώσει την εφθραυστότητα. Η θερμοκρασία στην οποία ο χάλυβας θερμαίνεται εξαρτάται από πόση σκληρότητα πρέπει να διατηρηθεί από το χάλυβα. Μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή σκληρότητα, ο χάλυβας αποσβήνεται πάλι προκειμένου να αποτραπεί η υπόλοιπη θερμότητα από να μετριάσει το χάλυβα περαιτέρω.

Σκληραίνοντας μηχανή επαγωγής

Η σκληραίνοντας μηχανή επαγωγής χρησιμοποιείται για την επιφάνεια που σκληραίνει και μέσω της σκλήρυνσης, μέσω της στατικής σκλήρυνσης ή της ανίχνευσης που σκληραίνει σύμφωνα με το διαφορετικό τύπο κομματιών προς κατεργασία όπως οι άξονες, το εργαλείο, η σύζευξη, οι δίσκοι φρένων, οι αλυσίδες, οι ρόλοι, οι σωλήνες, οι πλάκες, οι ράβδοι κ.λπ., η θέρμανση επαγωγής επιτρέπει στη θερμότητα για να ισχύσει στον ιδιαίτερο τομέα του μέρους, ακριβής να σκληρύνει ιδίως τη ζώνη εξασφαλίζει υψηλή σκληραίνοντας ποιότητα.

 

Το σκληραίνοντας σύστημα επαγωγής της GY αποτελείται κάθετος, οριζόντιος, περιστροφική πλάκα και προσαρμοσμένες σκληραίνοντας μηχανές επαγωγής. Αυτές οι μηχανές είναι διαθέσιμες από τις μικρές, με το χέρι φορτωμένες μηχανές στις μεγάλες, αυτόματες σκληραίνοντας εγκαταστάσεις με την παραγωγή 80kW-500kW ισχύος μετατροπέων επαγωγής και το ευρύ φάσμα της συχνότητας.

Βιομηχανική μετριάζοντας μηχανή επαγωγής για τη σκλήρυνση επαγωγής χάλυβα 1

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:

Όνομα Σκληραίνοντας μηχανή επαγωγής μηχανών ψεκασμού δροσίζοντας αποσβήνοντας για το εργαλείο Εφαρμογή Απόσβεση και μετρίαση
Καθαρό βάρος 900kg Μέθοδος ψύξης βύθιση, hydrojet
Διάσταση 1100*900*2000 Πιστοποιητικό CE, SGS

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ:

Η μέγιστη διάμετρος της απόσβεσης του υλικού: 300mm

Το μέγιστο βάρος του κομματιού εργασίας: 50kg

Λειτουργούσα ταχύτητα κομματιού εργασίας: 1-30mm/s

Ταχύτητα καθόδου κομματιού εργασίας: 120mm/s

Ταχύτητα του κύριου άξονα: 1-200r/min

Δύναμη μηχανών της κύριας κίνησης: 1.5kw

Μέθοδος ψύξης: βύθιση, hydrojet

Βάρος μηχανών: 900kg

Διάσταση: 1100*900*2000

Τρόπος μετάδοσης: μηχανική περιστροφή

 

Βιομηχανική μετριάζοντας μηχανή επαγωγής για τη σκλήρυνση επαγωγής χάλυβα 2

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΙΑΖΕΙ:

Η τεχνολογία επαγωγής ο συχνότερα χρησιμοποιείται στην απόσβεση και τη μετρίαση των διαδικασιών όπου παρέχει τα πιό ευδιάκριτα πλεονεκτήματα. Αυτή η διαδικασία απαιτεί τα ακραία ποσά ακρίβειας και στη θέρμανση και στην απόσβεση του χάλυβα προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό σχεδιάγραμμα σκληρότητας. Ακόμη και οι εξαιρετικά μικρές παραλλαγές στη διαδικασία όπως η θέρμανση για ένα δευτερόλεπτο πάρα πολύ μακρύ ή η απόσβεση στη λανθασμένη θερμοκρασία μπορούν να οδηγήσουν στις μεγάλες παραλλαγές από το μέρος στο μέρος. Λόγω αυτού, ο ακριβής έλεγχος της διαδικασίας γίνεται κυρίαρχος. Η τεχνολογία επαγωγής προσφέρει περισσότερο έλεγχο από οποιαδήποτε άλληδήποτε μέθοδο.

Ο αυτόματοι χειρισμός και των συστατικών για και προβλέπουν τα υψηλά ποσοστά παραγωγής και βοηθούν να παραγάγουν το συνεπές μέρος αποτελεσμάτων μετά από το μέρος. Η επαγωγή είναι μακράν η γρηγορότερη μέθοδος και. Κατά συνέπεια, η διαδικασία δεν παράγει την ελάχιστη διαστρέβλωση, κανένα εξανθράκωση επιφάνειας, λεπτή μικροδομή σιταριού, και ακριβώς ελεγχόμενο σχέδιο σκληρότητας. η επαγωγή είναι η τέλεια λύση για οποιαδήποτε δυνατότητα κοιτάζοντας για να επιταχύνει την παραγωγή στο επόμενο επίπεδο.

Βιομηχανική μετριάζοντας μηχανή επαγωγής για τη σκλήρυνση επαγωγής χάλυβα 3

 

Η επαγωγή που σκληραίνει είναι η διαδικασία θέρμανσης που αυξάνει τη σκληρότητα και την εκτατή δύναμη των σιδηρούχων υλικών ενώ η μετρίαση επαγωγής χρησιμοποιείται για να αυξήσει την ανθεκτικότητα των σίδηρος-βασισμένων κραμάτων. Η μετρίαση εκτελείται συνήθως μετά από να σκληρύνει προκειμένου να μειωθούν μερικές από την υπερβολική σκληρότητα.

 

σκλήρυνση άξονων

 

 

 

 

 

Βιομηχανική μετριάζοντας μηχανή επαγωγής για τη σκλήρυνση επαγωγής χάλυβα 5

 

Οι υπηρεσίες μας


Pre-sale υπηρεσία.

 • Έρευνα και συμβουλευτική υπηρεσία
 • συστήστε τον καταλληλότερο για τους πελάτες μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους
 • Εξεταστική υποστήριξη δειγμάτων
 • βίντεο εργασίας διαθέσιμα
 • Δείτε το εργοστάσιό μας


Υπηρεσία -πώλησης.

 • Αυστηρά κατασκευάστε τη μηχανή, σύμφωνα με τα σχετικά τεχνικά πρότυπα.
 • Δώστε την εξέταση τρεξίματος, σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς δοκιμαστικής λειτουργίας εξοπλισμού.
 • Αυστηρά ελέγξτε επάνω τη μηχανή, πριν από την παράδοση
 • Παράδοση εγκαίρως.


Υπηρεσία μεταπώλησης.

 • Χρόνος εξουσιοδότησης: 1year εξουσιοδότηση.
 • Μέσα στην εξουσιοδότηση όλα τα μέρη είναι ελεύθερα για τον πελάτη, οποιοδήποτε ελάττωμα που προκαλείται από τον μη-τεχνητό λόγο, οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα όπως το σχέδιο, κατασκευή, ή η διαδικασία εμφανίζεται, θα παράσχουμε τα μέρη αντικατάστασης μετά από να ανιχνεύσουμε τα ελαττώματα.
 • Εάν οποιαδήποτε μεγάλα ποιοτικά προβλήματα εμφανιστούν από την εγγυητική περίοδο, θα στείλουμε τη συντήρηση
 • τεχνικός για να παρέχει στην επισκεπτόμενη υπηρεσία μετά από να ελέγξει τον πελάτη και να χρεώσει για μια ευνοϊκή τιμή.
 • Θα παράσχουμε σε μια τιμή κόστους διάρκειας ζωής στον αγοραστή τα υλικά και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται σε λειτουργία συστημάτων, συντήρηση εξοπλισμού.
 • Ο προαναφερθείς είναι μόνο βασικές απαιτήσεις υπηρεσιών μεταπώλησης, θα καταστήσουμε περισσότερες υποσχέσεις σχετικές με την εξασφάλιση ποιότητας και την εγγύηση λειτουργίας.

 

 
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)