Να στείλετε μήνυμα

Ελαφριά ανοπτώντας μηχανή 160KW επαγωγής οθόνης αφής για το ανοξείδωτο

1 σύνολο
MOQ
Negotiation
τιμή
Ελαφριά ανοπτώντας μηχανή 160KW επαγωγής οθόνης αφής για το ανοξείδωτο
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Ανοπτώντας εξοπλισμός επαγωγής
Τάση: 3phase 380v
Δύναμη: 160KW
Τμήματα πυρήνων: Πίνακας κυκλωμάτων
Κύκλος καθήκοντος: 100% ώρες απευθείας
Εφαρμογή: ανόπτηση, σφυρηλάτηση, σβήσιμο, τήξη, θερμική επεξεργασία
Σημείο κλειδί: Χρηματοκιβώτιο, περιβαλλοντικά, ενέργεια - αποταμίευση, υψηλός αποδοτικός
Υψηλό φως:

Ανοπτώντας μηχανή 160KW επαγωγής

,

Ανοπτώντας μηχανή επαγωγής οθόνης αφής

,

Ανοπτώντας μηχανή ελαφριάς επαγωγής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GY
Πιστοποίηση: CE, FCC,ROHS
Αριθμό μοντέλου: Gys-160AB
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες, βασισμένες στις διαταγές
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

160KW ελαφριά αφής οθόνης ανοξείδωτη σε απευθείας σύνδεση ανόπτηση εξοπλισμού επαγωγής ανοπτώντας

 

Ελαφριά ανοπτώντας μηχανή 160KW επαγωγής οθόνης αφής για το ανοξείδωτο 0

ΤΙ ΑΝΟΠΤΕΙ;

Η ανόπτηση είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τις πιέσεις και τις εντάσεις στα μέταλλα που μπορούν να είναι παρόντα μετά από τις διάφορες εργασιακές διαδικασίες. Αυτό αποτρέπει τη στρέβλωση ή το ράγισμα του μέρους κατά τη διάρκεια της ζωής υπηρεσιών του ή σε επόμενες διαδικασίες εργασίας. Η ανόπτηση αποτελείται από τρία στάδια. Ο πρώτος είναι γνωστός ως στάδιο αποκατάστασης, όπου το υλικό θερμαίνεται σε μια θερμοκρασία όπου οι εσωτερικές πιέσεις του υλικού είναι ανακουφισμένες. Έπειτα είναι το Recrystallization στάδιο. Σε αυτό το στάδιο, το υλικό κρατιέται σε μια θερμοκρασία γνωστή ως Recrystallization θερμοκρασία για έναν αρκετα μακρύς χρόνο για τα νέα σιτάρια να αρχίσει. Το στάδιο μπορεί να είναι απόν σε ορισμένα μέταλλα όπως ο χάλυβας. Τελικά, το στάδιο Groth σιταριού είναι όπου το υλικό δροσίζεται αργά κάτω για να επιτρέψει το χρόνο για τα νέα σιτάρια που διαμορφώνουν. Το ποσοστό στο οποίο το υλικό επιτρέπεται για να δροσίσει καθορίζει το ποσοστό αύξησης σιταριού.

 

Ελαφριά ανοπτώντας μηχανή 160KW επαγωγής οθόνης αφής για το ανοξείδωτο 1

 

Όνομα

160KW ελαφριά αφής οθόνης ανοξείδωτη σε απευθείας σύνδεση ανόπτηση εξοπλισμού επαγωγής ανοπτώντας

 

Εφαρμογή

 

on-line ανοπτώντας

Δύναμη εργασίας 340V-430V Έξω δύναμη 160KW
Μέγεθος προϊόντων κεντρικός αγωγός: 1000x695x1100mm Πιστοποιητικό CE, SGS, ROHS
  μετασχηματιστής: 870x430x750mm    

 

Τα paramerters 160KW της ελαφριάς αφής οθόνης ανοξείδωτης σε απευθείας σύνδεση ανόπτησης εξοπλισμού επαγωγής ανοπτώντας:

 

Πρότυπο Gys-160AB (τριφασικό)
Δύναμη εργασίας 340V-430V
Μέγιστο ρεύμα εισαγωγής 240A
Δύναμη παραγωγής 160KW
Κυμαινόμενη συχνότητα 10-50KHZ
Ρεύμα παραγωγής 400-6500A
Το ποσοστό ροής δροσίζοντας νερού 0.08-0.16Mpa 15L/Min
Σημείο προστασίας θερμοκρασίας ύδατος 50C
Μέγεθος προϊόντων κεντρικός αγωγός: 1000x695x1100mm
μετασχηματιστής: 870x430x750mm
Καθαρό βάρος κεντρικός αγωγός: 155kgs
μετασχηματιστής: 95kgs

 

Ελαφριά ανοπτώντας μηχανή 160KW επαγωγής οθόνης αφής για το ανοξείδωτο 2

ΣΕΙΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

 

1. Θερμική επεξεργασία των μετάλλων: σκλήρυνση, μετρίαση, και ανόπτηση.

 

2. Θέρμανση πριν από την παραμόρφωση: σφυρηλατημένο κομμάτι, swaging, ανατρέποντας, κάμπτοντας, και διαπεραστικός.

 

3. Συγκόλληση και συγκόλληση: συγκόλληση του χάλυβα, του ορείχαλκου, και του χαλκού ο ένας στον άλλο σε σχέση με και αργίλιο στο αργίλιο.

 

4. Συρρικνωθείτε τη συναρμολόγηση: Σε οποιαδήποτε διαδικασία παραγωγής, παραδείγματος χάριν, συρρικνωθείτε τη συναρμολόγηση των στροφέων μηχανών στους άξονες, συρρικνώνεται τη συναρμολόγηση των περιβλημάτων κοχυλιών για τους συμπιεστές.

 

5. Επένδυση: Από τα ανόμοια μέταλλα, πριν από τη μόνωση, και θεραπεία, όπως το χρώμα.

 

6. Τήξη: Από όλους τους τύπους μετάλλων.

 

7. Άλλες εφαρμογές περιλαμβάνουν την ανάπτυξη κρυστάλλου, σφράγιση ΚΑΠ, συμπύκνωση, απόθεση ατμού άνθρακα, μετεωρισμός, βγαίνουν την αξονική απόθεση, και την παραγωγή πλάσματος.

μηχανή θέρμανσης επαγωγής, αποσβήνοντας μηχανή επαγωγής

Ελαφριά ανοπτώντας μηχανή 160KW επαγωγής οθόνης αφής για το ανοξείδωτο 4

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΠΤΗΣΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ

Η ανόπτηση, όταν γίνεται σε έναν παραδοσιακό φούρνο, περιλαμβάνει το κράτημα των μερών στη θερμότητα για αρκετό χρόνο να παρουσιαστούν μέχρι τη θερμοκρασία, που κρατά τους σε εκείνη την θερμοκρασία, και έπειτα που επιτρέπει σε τους για να δροσίσει σε ένα ελεγχόμενο ποσοστό. Για τις περισσότερες διαδικασίες, αυτό θα μπορούσε να σημάνει τα μέρη μεταξύ των πολλαπλάσιων furnacces για τη θέρμανση, και.

Εδώ είναι όπου τεχνολογία θέρμανσης επαγωγής έχει τη δυνατότητα να γυρίσει την ανοπτώντας διαδικασία στο κεφάλι του. Η επαγωγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοπτήσει τα μέρη σε μια συνεχώς κινούμενη γραμμή με υψηλή ταχύτητα. Αυτό μπορεί να γίνει με τα μεμονωμένα μέρη όπως τα περιβλήματα σφαιρών, ή ευθύγραμμος με έναν μύλο για το σχέδιο καλωδίων ή σωλήνων. Η αφαίρεση της δυσχέρειας που προκαλείται από τους φούρνους από τη γραμμή παραγωγής επιτρέπει στους κατασκευαστές περισσότερη ελευθερία να ελέγξει την ταχύτητα γραμμών τους, και μειώνει το μη απασχόλησης χρόνο σε άλλα στάδια της διαδικασίας.

Η θέρμανση επαγωγής μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα. Αυτό επιτρέπει τις σπείρες επαγωγής για την ανόπτηση πολύ απότομα που συγκρίνεται με τους φούρνους ή τις υπέρυθρες σήραγγες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σχετικό σε συνεχείς ανοπτώντας διαδικασίες όπου η θέρμανση επαγωγής μπορεί να διευκολύνει τα σχεδιαγράμματα εγκαταστάσεων που εκτός από το ιδιαίτερο διάστημα πατωμάτων.

Ελαφριά ανοπτώντας μηχανή 160KW επαγωγής οθόνης αφής για το ανοξείδωτο 5

μηχανή θέρμανσης επαγωγής, αποσβήνοντας μηχανή επαγωγήςμηχανή θέρμανσης επαγωγής, αποσβήνοντας μηχανή επαγωγής

 

Ελαφριά ανοπτώντας μηχανή 160KW επαγωγής οθόνης αφής για το ανοξείδωτο 8

Καλωσορίστε στη GY


Η GY είχε αναπτύξει πολλά έτη έρευνας και είναι δεσμευμένη στην παροχή των πελατών όλα τα είδη μέσης συχνότητας, υψηλής συχνότητας, έξοχης ακουστικής συχνότητας, υπερβολικύ υψηλός εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής συχνότητας, και εξοπλισμού αυτοματοποίησης. Παρέχουμε τις λύσεις για τον προγραμματισμό προγράμματος, την ανάπτυξη, το σχέδιο, την κατασκευή και την περιεκτική υπηρεσία μεταπωλήσεων σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μιας στάσης λύσεις για τις ανάγκες θερμικής επεξεργασίας πελατών. Τα πιό πρόσφατα προϊόντα συστημάτων ελέγχου DSP+FPGA όλος-ψηφιακά παρέχουν τις επαγγελματικότερες, ακριβέστερες λύσεις και τα εξατομικευμένα υψηλής ποιότητας προϊόντα για πολλούς χρήστες στο δρόμο της καινοτομίας, του μετασχηματισμού και του σπασίματος μετασχηματισμού throughs.

 

 

Από το 1996, αφιερωμένος


Για περισσότερο από 27 έτη, η GY έχει εμμείνει πάντα στη φιλοσοφία επιχείρησης της καινοτομίας, την εμμονή στην ποιότητα και την άριστη λειτουργία. Έρευνες ενιαίες Ε&Α γραφείων ένα ενιαίο προϊόν. Μετά από περισσότερο από 20 έτη σκληρής δουλειάς, έχει αναπτυχθεί σταθερά. Οι τρέχοντες χρήστες εξοπλισμού καλύπτουν πολλές βιομηχανίες όπως η κατασκευή, η ηλεκτρική δύναμη και η πυρηνική ενέργεια, η μεταρρύθμιση κυβερνητικής επιστήμης, η πανεπιστημιακή επιστημονική έρευνα, και η ειδική στρατιωτική βιομηχανία. Λαμβάνοντας υπόψη τα διαφορετικά επίπεδα τάσης
σε μερικές χώρες, η επιχείρηση έχει αναπτύξει τον ειδικό εξοπλισμό θέρμανσης επαγωγής τάσης εισαγωγής για τις διαφορετικές παραμέτρους συχνότητας. Παραδείγματος χάριν, η τάση εισαγωγής κατάλληλος για τη χρήση ι ν οι Ηνωμένες Πολιτείες, Ιαπωνία και άλλες χώρες είναι μονοφασικό 110V, τριφασικό 110V, τριφασικό 220V, και τριφασικό 480V. Ο εξοπλισμός θέρμανσης και ο εξοπλισμός θέρμανσης με την τάση εισαγωγής τριφασικού 415V και τριφασικού 440V κατάλληλων για χρήση στις νοτιοανατολικές ασιατικές χώρες όπως η κληρονομιά της Μαλαισίας, της Αυστραλίας και της Ταϊλάνδης χτίζουν την εμπιστοσύνη.

 

Κληρονομήστε και χτίστε την εμπιστοσύνη


Κατασκευασμένος στην Κίνα αντιμετωπίζει το παγκόσμιο ανταγωνισμό και τις προκλήσεις. Για να βρούμε μια κατάλληλη θέση στις διεθνείς και εγχώριες αγορές και να ανοίξουμε μια μεγαλύτερη αγορά, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την περισσότερες προηγμένη τεχνολογία και καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων για να βελτιωθούμε. Θα είμαστε πάντα δεσμευμένοι στην εφαρμογή και την προώθηση των προϊόντων σειράς της GY στην αγορά με το πνεύμα της συνέχισης του επαγγελματισμού, της τελειότητας και της εμμονής, και θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με τους προμηθευτές, τους πράκτορες και τους χρήστες με την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και την καλή επιχειρησιακή συνεργασία. Κοινές ανάπτυξη και πρόοδος.

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +8618682187559
Φαξ : 86-769-22780951
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)